Sergün, “Kalitesine en çok güvenilen marka ödülü’nü 5. kez aldı …

Antalya’da faaliyet gösteren Sergün Güneş Enerji Sistemleri, ’Güneşle Su Isıtma Sistemleri’ kategorisinde ’Türkiye’de Kalitesine En Çok Güvenilen Marka’ ödülünü 5. kez kazandı.

 

Antalya da faaliyet gösteren Sergün Güneş Enerji Sistemleri, Güneşle Su Isıtma Sistemleri kategorisinde Türkiye de Kalitesine En Çok Güvenilen Marka ödülünü 5. kez kazandı.

 

İstanbul Çırağan Sarayı nda düzenlenen ödül töreni ile bir kez daha zirveye çıkan Sergün, bu başarıyı üst üste 5. kez tekrarladı. Tüketici Akademisi tarafından verilen ve tüketici oyları ile belirlenen ödüller, sektörlerinde en güvenilen markalara veriliyor. Sergün ün ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Uğurluel e, Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu verdi.

 

Sergün Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Uğurluel, gelinen noktanın kalitede istikrarın bir ispatı olduğunu belirtti. Uğurluel, Bulunduğumuz nokta tesadüfler noktası değildir. Bu ödül, Sergün olarak 26 yıldır süren istikrarlı çalışmamızın meyveleridir dedi.

Son yıllarda kaliteye verdikleri önem ve yatırımlar sayesinde üst üste 5. kez Tüketicinin Kalitesine En Çok Güvendiği Marka ödülünü kazandıklarını ifade eden Uğurluel, Sergün olarak dünya standartlarında tanınan tüm kalite yönetim sistemlerini uyguluyoruz. Ürünlerimizin üstün özellikleri sayesinde geçen yıl Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ün talimatıyla başladığımız ihracat seferberliği bu yıl artarak sürecektir. Yıl sonunda hedefimiz 4 kıtada 25 ülkede Sergün ürünlerini kullandırmaktır. diye konuştu. (CİHAN) 31.03.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR