Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Yenilenebilir enerji kaynaklarında, özellikle rüzgar santrallerinde İspanya ile işbirliklerimiz var ve bu işbirliğini daha da geliştirmemiz gerekiyor" dedi.

 

Bakan Yıldız, bir süre önce göreve başlayan Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın`ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaret öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, İspanya`da gerçekleştirilecek yüksek düzeyde stratejik işbirliği toplantısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılacağını belirterek, şunları kaydetti:

 

"Yüksek düzeyde stratejik işbirliği toplantımız çerçevesinde İspanya`da Sayın Başbakanımız ile birlikte bazı bakan arkadaşlarımızla İspanya`ya gidiyoruz. Akşam 18.00`da uçağa yetişeceğim. Yenilenebilir enerji kaynaklarında özellikle de rüzgar santrallerinde İspanya ile işbirliklerimiz var ve bu işbirliğini daha da geliştirmemiz gerekiyor. Yapılacak olan toplantıda da bunları gündeme getirmiş olacağız."

 

Bakan Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut`a da baş sağlığı dileyerek, "Babasına Allah`tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

 

Bakan Yıldız ve Aydın`ın görüşmesi basına kapalı gerçekleşti. (Anadolu Ajansı)

http://yurthaber.mynet.com

26.11.2012

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR