Yatırımcılar İçin …

Bilindiği gibi enerji kaynaklarında yaşanmaya başlayan kıtlık ve meydana gelen iklimsel değişiklikler nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi; ülkemizde de ALTERNATİF ENERJİ kaynaklarına doğru bir yönelim başlamıştır.

 

Bizler de geçmişimizden gelen tecrübelerimiz ile bu yeni teknolojiyi harmanlayarak bu sektörde başı çekmeyi ve gelecekte kendi öz kaynaklarıyla enerji üretmeyi sağlayabilen bir Türkiye oluşturmayı kendimize ilke edinmekteyiz.

 

Norm Enerji olarak Türkiye genelinde verdiğimiz hizmetlerin yanında; gerek komşu ülkelerle, gerekse Türkî Cumhuriyetlerle içerisine girmiş olduğumuz ticari ilişkilerde, uygulama ortaklarımıza ihracat ve uygulamalar konusunda her türlü desteği sağlamaktayız.

 

Enerjiye duyulan ihtiyacın gün geçtikçe artması ve kaynakların sınırlı olması nedeniyle, enerji; özellikle de yenilenebilir enerji sektörü geleceğin parlayan yıldızı olarak görülmektedir. Dünya genelinde hükümetlerin de teşviki sonucu muhteşem bir patlama gerçekleştiren bu sektör; Türkiye genelinde de hızlı bir gelişme göstermekte ve artan bir ivmeyle yükselişini sürdürmektedir.

 

Biz de bu hızla yükselişin içinde yer almak ve sektörde kalıcı bir firma olarak yerimizi almak hedefindeyiz. Hedeflerimiz doğrultusunda sektördeki deneyimlerimizi gerek proje gerekse uygulama bazında yerli ve yabancı yatırımcılarla paylaşmaya her an için hazırız. Firmamız ile yatırım imkânları vb. hususlarla ilgili olarak daha ayrıntılı bilgi için bizimle bağlantıya geçebilirsiniz;

Norm Enerji Sistemleri Ltd.

www.normenerji.com.tr

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR