Norm Enerji Sistemleri, müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine "VİZYON" edinmiştir.

 

Ayrıca belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde müşterilerimize, çalışanlarımıza, ülkemize kaynak ve değer katan örnek bir kuruluş olmayı kendimize "MİSYON" edindik.

 

Sektörün ilk-önder kurumsal yapısı olarak istikrar, başarı ve güven simgesi Güçlü Marka pozisyonumuzu korumayı; ürün ve hizmetlerin çeşitliliğini artırır ve yaygınlaştırırken, yenilikçi ürün ve hizmetleri ilk sunan olmayı “AMAÇ” edindik.

 

İlişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak temel ilkemizdir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir.

 

Ülkemiz menfaatine olmak, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak, sosyal sorumluluk ve ar-ge projelerine destek vermek önceliklerimiz arasındadır.

 

Benzersiz geçmiş tecrübemiz ile edindiğimiz yerel piyasa bilgi ve deneyimi yurt içinde ve yurt dışında önde gelen sektör şirketler ile paylaşmaktayız.

 

Dünyamız Enerji Dolu ...

www.normenerji.com.tr  

www.solar-bazaar.com

www.solar-academy.com

www.solar-santral.com

 

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR