EasyPlus 12/1600/70

Phoenix EasyPlus, güçlü bir sinüs dalgası invertörü, çok yönlü bir akü şarj cihazı, yüksek hızlı AC devresi ile, güçlü ve hafif bir muhafaza içerisindeki AC dağıtımından oluşan sistemdir.

                         

Bu sistem, bileşenleri ayrı ayrı kurup farklı teknik prosedürlerle uğraşmakla vakit kaybetmek yerine bütün bir enerji sisteminin konforunu yaşamak isteyenler için tasarlanmıştır.

 

İlgili Ürünler

VE.Bus Multi Control

Battery Alarm

RJ45 UTP Cable

 

MultiPlus

800VA - 1200VA - 1600VA - 2000VA - 3000VA - 5kVA

12 Volt - 24 Volt - 48 Volt DC

 

Çok Fonksiyonlu

MultiPlus tek kompakt bir kutu içerisinde, tam sinüs dalga çıkışlı, güçlü bir invertör; sofistike, adaptif şarj teknolojisinde önemli rol oynayan bir akü şarjı ve yüksek hızlı AC transfer switch`idir. Her modül için 800VA dan 5000VA ya modeller bulunmaktadır.

 

Benzersis PowerAssist özelliği

MultiPlus`ın ALTERNATİF kaynak kapasitesini destekler. Pik gücün genellikle sadece sınırlı bir süre için gerektiği durumlarda, Phoenix MultiPlus yetersiz şebeke, jeneratör veya kıyı gücünün derhal aküden alınan güçle telafi edilmesini sağlar.

 

Benzersiz PowerControl özelliği

Multi, diğer AC yüklerini de göz önünde bulundurarak, şarj etmek için var olan tüm ekstraları kullanır ve jeneratör veya şebeke beslemesinin aşırı yüklenmesini önler.

 

Kesintisiz AC gücü (UPS fonksiyonu)

Elektrik şebekesinde oluşacak kesinti durumunda veya kıyı elektriğinden yada jeneratörden bağlantı kopması halinde, Multi`nin invertörü devreye girer ve enerji alımını diğer bağlı kaynaklara yöneltir. Bu o kadar kısa bir sürede gerçekleşir ki (20 milisaniye den az) bilgisayarlar ve diğer elektronik ekipmanlarınız kesintiye uğramadan çalışmayı sürdürür.

 

Paralel ve üç Faz bağlama ile hemen hemen limitsiz güç

6 adete kadar Multi`yi paralel çalıştırarak daha yüksek enerji elde edilebilir. Üç fazlı ya da ayrı fazlara bölünerek çalıştırmak ayrıca mümkündür.

 

İlgili Ürünlerden Bazıları

VE.Bus Multi Control

Digital Multi Control 200/200A

Battery Alarm

RJ45 UTP Cable

VE Interface MK.2.2B and VE interface MK2-USB

 

Quattro

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA

12 Volt - 24 Volt - 48 Volt DC

 

Birleşik aktarma anahtarlı iki AC girişi

Quattro iki bağımsız AC kaynağına bağlanabilir örneğin kıyı elektrik kaynağı ve jeneratöre ya da iki ayrı jeneratöre. Quattro otomatik olarak aktif kaynağa bağlanacaktır.

 

İki AC güç çıkışı

Ana güç çıkışı kesintisizlik fonksiyonuna sahiptir. Elektrik şebekesinde oluşacak kesinti durumunda veya sahil elektriğinden yada jeneratörden bağlantı kopması halinde, Quattro enerji alımını diğer kaynaklara yöneltir. Bu o kadar kısa bir sürede gerçekleşir ki (20 milisaniye den az) bilgisayarlar ve diğer elektronik aletler herhangi bir bozukluğa uğramadan çalışmaya devam ederler. İkinci güç çıkışı sadece Quattronun güç girişlerinden birisinde AC mevcutken çalışır. Bu güç çıkışına bağlanacak yüklerin akünün şarjını boşaltmayacak türde olmalılardır örneğin havalandırma yada su ısıtıcı bu güç çıkışına bağlanabilir.

 

Benzersis PowerAssist özelliği

Quattro`ın ALTERNATİF kaynak kapasitesini destekler. Pik gücün genellikle sadece sınırlı bir süre için gerektiği durumlarda, Quattro yetersiz şebeke, jeneratör veya kıyı gücünün derhal aküden alınan güçle telafi edilmesini sağlar.

 

Benzersiz PowerControl özelliği

Quattro, diğer AC yüklerini de göz önünde bulundurarak, şarj etmek için var olan tüm ekstraları kullanır ve jeneratör veya şebeke beslemesinin aşırı yüklenmesini önler.

 

Paralel bağlama ile hemen hemen limitsiz güç

10 adete kadar Quattro yu paralel çalıştırarak daha yüksek enerji elde edilebilir. Üç fazlı ya da ayrı fazlara bölünerek çalıştırmak ayrıca mümkündür.

 

İlgili Ürünlerden Bazıları

Digital Multi Control Panel GX

VE.Net Blue Power Panel GX

VE.Bus Multi Control

Digital Multi Control 200/200A

Battery Alarm

RJ45 UTP Cable

VE Interface MK.2.2B and VE interface MK2-USB

 

iletişim & showroom

Norm Enerji Sistemleri Ltd.

Perpa / İstanbul - Türkiye

www.solar-pazar.com  

 

contact & showroom

Norm Energy Systems Ltd.

Perpa / Istanbul - Turkey

www.solar-bazaar.com