FOTOVOLTAİK ÇALIŞTAYI YAPILDI

TMMOB Fizik Mühendisleri Odası, Temiz Enerji Vakfı ve Hacettepe Üniversitesi Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ortak olarak 18 Ocak 2013 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü M. Akif ERSOY salonunda 200 kişinin katılımıyla FOTOVOLTAİK ÇALIŞTAYI; Güneş- Elektrik Dönüşüm Sistemlerinde Yasa, Yönetmelik ve Standartları etkinliği gerçekleştirildi.

 

Oda Başkanı Sn. Dr. Abdullah ZARARSIZ, Türk Standartlar Enstitüsü Standartlar Hazırlama Merkezi Başkanı Sn. Ramazan USTA ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Murat TUNCER’in açılış konuşmaları sonrası, Toplam dört oturumda dokuz çağırılı konuşma ve çalıştay sonunda genel değerlendirme yapılmıştır.

 

Enerji Piyasaları Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Türk Enerji Dağıtım Anonim Şirketi, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Türk Standartları Enstitüsü, Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği, Solar Türk Anonim Şirketinin birer bildiri ile çalıştaya katılmışlar ve PV elektrik üretimi ile ilgili konular tartışılmıştır.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Abdullah ZARARSIZ’ın açılış konuşmasına aşağıdaki ek’li dosyadan ulaşabilirsiniz. (Kaynak : www.fmo.org.tr / haberler)

21 Ocak 2013

 

Genel Merkez İletişim Bilgileri

Adres: Mithatpaşa Caddesi Hürriyet Apartmanı 44/16 Kızılay-ANKARA

Tel: +90 312 431 55 42

Fax: +90 312 435 75 24

E-mail: fmo@fmo.org.tr

 

Fotovoltaik Çalıştayı Açılış Konuşması
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR