Multi-Contact solar kablolar, solar konnektörler, solar panel bağlantı kutuları …

 

Multi-Contact Türkiye

Elektrik ve elektronik konnektörlerinin lider tedarikçisi Multi-Contact güç ve data bağlantılarınız için yenilikçi, güvenli ve kaliteli ürünler sunmaktadır.

 

Multi-Contact ürün gamı Havacılık ve Uzay Sanayi, Medikal, Robotik, Güneş Enerjisi, Genel Endüstri ve Test&Ölçüm alanlarında en çok talep edilen uygulamalar için bağlantı sistemleri içerir. Fiş ve soketlerimiz yüksek tak-sök sayısı ve düşük itme-çekme kuvveti ile yüksek performanslı, düşük ve yüksek akım uygulamalarınıza uygun olarak tasarlanmıştır.

 

Yenilenebilir Enerji Konnektörleri:

Multi-Contact fotovoltaik konnektör sistemleri hem bina hem de açık saha montajlarında zaman kaybını önlemek, solar panellerin güvenilir bir şekilde seri ve paralel bağlanmasını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 

Multi-Contact solar konnektör sistemleri, solar modüllerin fabrikada veya sahada ön montajına imkan tanımaktadır. Solar panelden invertöre kadar olan tüm bağlantılar eğitimli operatörler tarafından kolaylıkla montaj yapılabilir ve bu şekilde solar panellerin kurulum maliyetleri düşebilir.

 

Ürün Grupları / Solarline: Solar konnektörler, solar panel bağlantı kutuları ve solar kablolar.

 

Endüstriyel Konnektörler:

Yüksek akım taşıma kapasiteli yüksek performans konektörleri.

 

Otomasyon Sistem Konnektörleri:

Otomatik üretim tesislerindeki özel ihtiyaçlar için tasarlanmış konnektör sistemleri.

 

Medikal Endüstri Konnektörleri:

MC Multilam teknolojimizi ve altın kaplama kontaktları içeren medikal konnektörlerimiz çok yüksek güvenilirlik ve aşınma direnci sağlamaktadır.

 

Test & Ölçüm Konnektörleri:

Multi-Contact yüksek frekans ekipmanları için test aksesuarlarının yanı sıra çok çeşitli kablolar, BNC konnektörler, adaptörler ve çeviriciler gibi elektronik test ekipmanları için aksesuarlar da sunmaktadır.

 

Özel Çözümler ve Multilam:

Multi-Contact’ın Multilam kontakt teknolojisi mükemmel performansının gücüyle öne çıkmaktadır. Tasarım esnekliği ve gelişmiş özellikleri sayesinde sinyal akımlarından yüksek akım uygulamalarına kadar sınırsız uygulama alanında kullanılabilmektedir.

 

İletişim:

Multi-Contact Türkiye

TR - 34306 Istanbul

www.multi-contact.com.tr

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR