16-17 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da Photovoltaic Workshop çalıştayı düzenlenecek

 

16-17 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da Türk-Alman Bilim, Araştırma ve İnovasyon Yılı 2014 çerçevesinde ve TÜBİTAK BİDEB 2223-D desteğinde Photovoltaic Workshop 2014 başlıklı bir çalıştay düzenlenecek.

 

Çalıştay Almanya ve Türkiye’deki öne çıkan akademisyenlerin, araştırmacıların, panel üreticilerinin katılımında düzenlenecek olup güneş hücresi Ar-Ge faaliyetleri, yenilikçi modül teknolojileri, güneş enerjisi santralleri, eğitim ve en son mevzuatları değerlendirilecek.

 

Photovoltaic Workshop 16-17 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Ataşehir’de yer alan Silence Istanbul Hotel and Convention Center’da yapılacak. Çalıştay sunumları İngilizce ve Türkçe olacak, sunumlar mütercimlerce Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe olarak çevrilecek.

 

Çalıştay programına, davetli konuşmacılar listesine ve kayıt sayfalarına çalıştay internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için info@pv-workshop.com ve kayıtla ilgili sorularınız için register@pv-workshop.com adreslerine e-mektup gönderebilirsiniz.

http://enerjienstitusu.com

03 Haziran 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR