Schneider Electric’ten uzaktan ev kontrolü sağlayan ürün

Schneider Electric, tek bir kaynaktan enerji verimliliği ve mobil bina kontrolü sağlayan U.Motion`u geliştirdi.

 

Schneider Electric`in, evde giderek artan dijital yaşamı kontrol altına alabilmek amacıyla geliştirdiği U.Motion, bir anlamda yaşam alanları yönetimi sunuyor. U.Motion, siz evde olmasanız bile mobil telefonunuzdan veya tabletinizden ziyaretçilerinizi görebilme aydınlatma, kamera ve güvenlik uygulamalarını kontrol edebilme fırsatı sunuyor.

 

U.Motion, kullanıcılara tek bir kaynaktan enerji verimliliği ve mobil bina kontrolü çözümü fırsatı yaratırken, aynı zamanda kullanıcıların birtakım isteklerini de karşılayabiliyor. Mobil cihaza ya da tablete tek bir dokunuşla bütün aydınlatmaların ve standby cihazlarının kapalı olduğunu, ısıtmanın enerjiden tasarruf eden bir seviyede olduğunu ve izleme fonksiyonlarının aktif olduğunu görme imkanı sağlıyor.

 

U.Motion`la bütün cihazlar tek bir tuşla kapalı konuma getirilebiliyor. U.Motion uygulamaları, internet erişimi olan herhangi bir akıllı telefon veya tablette de kullanılabiliyor.

 

Standartlaştırılmış kullanıcı ara yüzü 7, 10 ve 15 inç dokunmatik panellerle ve akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılabilen U.Motion, sahip olduğu uygulamalarıyla binadaki bütün cihazları kontrol etme imkanını sağlıyor. U.Motion sayesinde bina kapı giriş sistemleri ekipmanları birleştirilerek, kapıyla ev arasındaki iletişim ve video interkomu gibi özellikler de gerçekleştirilebiliyor.

 

EVİ UZAKTAN KONTROL ETME DESTEĞİ

Evinizden ne kadar uzakta olursanız olun, U.Motion kontrol uygulaması işlerin yolunda olduğunu kontrol etmek için size gerekli desteği sunuyor. Güvenlik kameralarına ya da diğer fonksiyonlara göz gezdirebilir, evinizi dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Eğer biri kapınızı çalarsa, U.Motion iletişim uygulaması sayesinde interkom, mobil cihazınıza yönlendirilebilir. Evinizden kilometrelerce uzaktan bile ziyaretçilerinizle konuşma imkanına sahip olursunuz.U.Motion sistemi bütün odaların, cihazların ve senaryoların genel görünümünü net bir şekilde gösterme özelliğiyle interaktif oda planları, kullanışlı bir kontrol imkanı sunuyor. Yeşil ve kırmızı noktalar, hangi yüklerin çalışır veya kapalı durumda olduğunu gösteriyor ve böylece gereksiz yere enerji harcayan tüm uygulamalar kontrol edilebiliyor.

http://enerjigunlugu.net

06 Ağustos 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR