Victron Enerji Akü Şarj Cihazları / Victron Energy Battery Charger

 

Phoenix Şarj Cihazı (12 / 24 Volt)

Adaptif 4 aşamalı şarj özellikleri: yoğun - emilim - değişken - depolama. İki tam nominal çıkış ve bir adet 4 Amp çıkış. 90-265V, 50/60Hz evrensel giriş Phoenix şarj cihazı, farklı akü tiplerine uyacak şekilde ayarlanabilecek mikro işlemci kontrollü, uyarlanabilir akü yönetimi özelliği içerir. Uyarlanabilir olma özelliği, akünün kullanılma biçimine göre şarj edilmesini otomatik olarak optimize eder.

 

Centaur Şarj Cihazı (12 / 24 Volt)

Victron Energy`nin yeni Centaur akü şarj cihazları serisi, dünya çapında geçerli ürünler olarak tasarlanmıştır. Evrensel uyumluluk ve giriş/çıkış teknik özellikleri, tanınmış Hollandalı üreticinin yeni serisinin en önemli özellikleridir. Hem Avrupa`nın CE, hem de ABD`nin UL standartlarına uyacak şekilde tasarlanmış olan Centaur modeli serisi, 90-265VAC 50/60Hz girişini kapsayan bir otomatik aralık ayarlama girişi özelliğine sahiptir ve bu da, dünyanın her yerinde kullanılabileceği anlamına gelir.

 

En önemlisi ve evrensel giriş sunduğunu iddia eden ürünlerden en büyük farkı ise, Centaur serisinin belirtilen tüm aralık dahilinde tam çıkış gücünü korumasıdır. Centaur modeli ayrıca 90-400VDC girişinde de çalışarak, Dizel Elektrik sisteminde mükemmel bir Şarj DC-DC Dönüştürücüsü görevini görür. Sahip olduğu diğer özellikler arasında, akünün her zaman tam dolu olmasını sağlayan tam otomatik üç aşamalı şarj özelliği ve sık karşılaşılan tesisatlara uyması için çok akülü yapılandırmalara yönelik yalıtılmış üç şarj çıkışı olması gelir.

 

Seri, 16A ile 100A arasındaki 12V ve 24V modellerini kapsar. Aynı ürünün, hedeflenen pazara veya teknenin nereye götürüleceğine bakmaksızın tüm tekneler için uygun olduğu gerçeği, aynı ölçüde hem tekne üreticisi, hem de tekne sahibi için büyük bir avantajdır. Rekabetçi pazardaki fiyat duyarlılığı düşünüldüğünde, tüm pazarlar için tek bir model serisi demek, çok daha rekabetçi maliyetler anlamına da gelir. Dünyanın neresinde kullanılırsa kullanılsın, bu seri, Victron Energy markasının kalite anlayışını tehlikeye sokmaksızın kapsamlı, rekabetçi ve uyumlu sonuç verir.

 

Skylla-TG Şarj Cihazı (24 / 48 Volt)

Bir adet tam nominal çıkış ve bir adet 4 Amp çıkış. Şarj voltajı, herhangi bir akü sistemine uyacak şekilde ayarlanabilir. Şarj cihazı için giriş 50/60HZ`de 230V`dur. Şarj voltajı, kablo direncine bağlı voltaj kaybını telafi etmek için doğrudan akü terminallerinde ölçülebilir. Harici sensör, akü sıcaklığını ölçmeyi ve buna göre şarj voltajını dengelemeyi sağlar.

 

Sektörler;

Şebeke Dışı ve Güneş Enerjisi Pazarı, Off-Grid / Solar, Denizcilik / Marine, Mobilite, Telekom, Öz Tüketim, Sanayi, Otomotiv …

 

Contact & Showroom

Norm Energy Systems Ltd. Istanbul Turkey

PERPA Trade Center, Block-B 11th Floor, No: 1845-1847

Okmeydani Sisli-ISTANBUL, TURKEY Zip Code: 34384

phone / tel : +90 (212) 444 0 941

gsm / mobile : +90 (532) 563 14 50

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR