Şekerbank Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yalova Ziraat Odası ve Çiftlikköy Ziraat Odası ile EKOkredi protokolünü imzaladı.

 

İlk olarak YTSO’da yapılan protokolde Şekerbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel, Şekerbank Yalova Şube Müdürü Ali Arabacı ve YTSO Başkanı Celal Özel protokolü imzalayarak da üyeleri için EKOkredi hayata geçirdi.

 

YTSO’nun ardından Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu,  Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli ve Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz da protokolü imzalayarak oda üyelerinin Şekerbank’ın hayata geçirdiği EKOkredi’den yararlanma şansını sağladılar.

 

EKOkredi ile ilgili olarak YTSO’da yapılan protokolde bilgi veren Şekerbank Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel, “ EKOkredi bireysel ile ilk 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere iki ödeme seçeneği vardır. Pencere ve çatı yalıtımı kredisi, Mantolama kredisi, Güneş enerjisi kredisi, doğalgaza geçiş kredisi A sınıfı enerji ( elektrik ev aletleri, aydınlanma sistemleri )kredisi verilmektedir.

 

EKokredi ticari ile 8 yıla varan vade ve 2 yıla kadar ödemesiz seçenekler sunuluyor. Bunlar da  Binalarda enerji verimliliği kredisi, yenilebilir enerji kredisi, atık yönetim kredisi olarak sıralanmaktadır.

 

EKO krdi tarım ile de anlaşmalı firmalar ilk yıl faizsiz ve hasata endeksli ödeme seçeneğiyle birlikte 36 aya varan vade uygulanmaktadır. Bu kapsamda ise Modern Sulama Ekipmanları Kredisi verilmektedir ”dedi.

yalova77.com / 10.07.2009

-.-

www.normenerji.com.tr

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR