Sharp

Sharp dünyanın en eski güneş paneli üreticilerinden biri olup, bugüne kadar 2.5GW den fazla kurulu güce sahip güneş panelini dünya pazarına sunmuştur. Osaka tesislerinde tandem ince film güneş paneli üretim tesisini işletmeye açmıştır. Yıllık üretim kapasitesinin 1GW olduğu yeni tesisin, önümüzdeki yıllarda ucuz ve kaliteli güneş paneli tedariki konusunda dünya pazarında önemli bir işleve sahip olaması bekleniyor.

 

Kaneka

İnce film güneş paneli kullanımı tercih edilen uygulamaların önemli çözümlerinden biridir. Çatı  sistemlerinde yüksek verimli Kaneka ince film güneş panelleri yüksek sıcaklığın hakim olduğu iklim koşullarında ve bulutlu havalardaki verim yüksekliği nedeniyle tercih edilebilmektedir. İnce film  paneller genelde yer sorunu olmayan uygulamalar ile çok geniş alan ve düşük maliyet tercihlerinde günümüzde talep bulabilmektedir.

 

Suntech

Suntech bugün itibariyle güneş paneli üretiminde dünyada önder şirketlerden biridir. Wuxi şehrinde dünyanın en büyük ArGe ekibine sahip olan şirket, Amerika da da üretime geçecektir. Şebeke bağımsız ve şebeke bağlantılı sistemler ile büyük güçlerde güneş enerjisi santrali projeleri için de ürünleri mevcuttur.

 

www.solar-pazar.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR