Meclis çalışma takvimi

Bütçe görüşmelerinin 26 Aralık’ta sona ermesinin ardından, TBMM Genel Kurul, 28 Aralık’tan itibaren yeni yıla kadar ara vermeden çalışma kararı aldı. 20 Ocak 2011’e kadar TBMM Genel Kurul’da çıkacak tasarı ve teklifler de belli oldu.

 

Muhalefet partilerinin de uzlaştığı Meclis takvimi 28 Aralıktan itibaren şu şekilde çalışacak.

 

28 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında, TBMM Genel Kurul’unda Yazma Eserleri Kanun Tasarısı ile görüşmeleri yarım kalan Yenilenebilir Enerji ile ilgili yasa tasarısının görüşmeleri yapılacak.

 

TORBA YASA OCAK AYININ İLK HAFTASINDA TBMM GENEL KURULU’NDA

TBMM Plan Bütçe alt komisyonunda çalışmaları devam eden torba yasa tasarısının TBMM Genel Kurul’daki görüşmelerinin 4 Ocak Salı günü başlanması planlanıyor.  Temel Kanun olarak görüşülecek olan Torba Yasanı’nın 4 Ocak-7 Ocak tarihleri arasında bitirilmesi planlanıyor.

 

11 Ocak ve 20 Ocak tarihleri arasında ise muhalefetinde üzerinde uzlaştığı Türk Ticaret, Türk Borçlar, HMUK ve Türk Ticaret ile Türk Borçlar Yasa tasarılarının tatbikat kanunları görüşülecek.

 

Genel Kurul’un Ocak ayında çalışma saatleri ise şöyle planlandı. Genel Kurul 20 Ocak tarihine kadar Cuma günleri de çalışacak.

 

Genel Kurul 4 Ocak ve 20 Ocak tarihleri arasında şu saatlerde çalışacak.

 

Salı saat 15.00-23, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri, 13.00-23.00 saatleri arasında çalışacak. www.aksam.com.tr / 23.12.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR