Bosch Termoteknik, Yeni Nesil Yoğuşmalı Kombiler Sunmaya Devam Ediyor

 

Yoğuşmalı cihazlar ve güneş enerjisi ile çalışan ürünler gibi enerji tasarrufu sağlayan teknolojilere odaklanan Bosch Termoteknik, özellikle yoğuşmalı kombileri ile ön plana çıkıyor.

 

Bosch Termoteknik, bünyesinde bulunan Bosch markalı kombilerin sağladığı yüksek verim ile dikkat çekiyor. Bosch markalı yoğuşmalı kombiler, klasik ısıtma cihazlarına göre iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak yüksek oranda tasarruf sağlıyor.

 

Günümüzde enerji tasarrufu sağlayan ve çevreye önem veren teknolojilerin gelişimi hızla sürüyor. Bu ürünlerin kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla her geçen gün yeni adımlar atılıyor. 5 Aralık 2009 da yürürlüğe giren BEP (Binalarda Enerji Performansı) yönetmeliği de bu alanda yapılmış en önemli düzenlemelerden birini oluşturuyor. Yönetmeliğe göre, 2000 metrekareden büyük binalarda merkezi sistem kullanılması zorunluluğu getiriliyor. Böylece 2000 metrekareden büyük binalarda kaskad sistemin önemi artarken, daha küçük alanlarda yoğuşmalı kombiler, kullanıcılarına konfor ve verim sağlamaya devam ediyor.

 

Bosch un ileri teknoloji ürünü yoğuşmalı kombileri çevreye duyarlı özellikleri ile ön plana çıkarken, yüksek verimleri sayesinde tüketicinin yakıt faturalarını önemli oranda hafifletiyor. Bosch yoğuşmalı kombiler, Magnezyum - Alüminyum - Silisyum alaşımından üretilen döküm ısı bloklarının özel tasarımı sayesinde %108 e varan verim değerlerine ulaşarak, yüksek oranda yakıt tasarrufu sağlıyor. Bosch Classic Condense duvar tipi yoğuşmalı kombi, kompakt ölçüleri ile hem çok katlı apartman daireleri ve hem de müstakil evler için kolay montaj ve ideal ısıtma sağlıyor.

 

Çevre dostu ısıtma sistemleri ile enerjinin etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayan Bosch Termoteknik, esnek ve uygun ısıtma teknolojileri sunmaya devam ediyor.

Kaynak : KURUMSALHABERLER.COM

http://haber.turk.net

03.01.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR