Motorola Ürünleri Rüzgarla Üretilecek

Motorola, mobil cihazlarına WindMade amblemini yerleştirmenin peşinde.

 

Motorola, üretim konusunda yenilenebilir enerji kaynaklarının avantajlarından faydalanmaya başlayacağını duyurdu. Fox News`e yapılan açıklama doğrultusunda Motorola, enerji kaynaklarının yüzde 25`ini rüzgardan elde edeceğinin sözünü verdi.

 

Motorola Mobility`nin direktörü Bill Olson, `Bu, Motorola Mobility`nin WindMade amblemine sahip ürünlerine giden yolda atılmış bir ön adımdır. Motorola, rüzgar ve güneş enerjisi gibi doğal kaynaklardan faydalanarak daha verimli ve daha yeşil bir üretim dönemine başlayacaktır.` dedi.

 

WindMade Logosu `Yeşil Elektronik` Dönemini Başlatabilir

Motorola`nın hedefi olan WindMade amblemi hakkında konuşan Bragi Fjalldal; `Yenilenebilir enerji kaynaklarını etkin biçimde kullanmayı hedefleyen firmalar, enerji tüketimlerinin en az %25`ini rüzgardan sağlamayı başarabilirse ürünlerine `WindMade` (Rüzgar Yapımı) logosunu yerleştirebilir.` dedi.

 

Google tarafından satın alınmasıyla teknoloji gündeminin üst sıralarına yerleşen Motorola Mobility, akıllı telefon piyasasında olumlu bir hedef doğrultusunda farklılık yaratacak gibi görünüyor. Umarız bu hamleyle birlikte tüm elektronik üreticileri yenilenebilir enerji kaynaklarına önem vermeye başlar.

www.techno-labs.com

21 Kasım 2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR