SAP, çevresel raporlamaları buluta taşıyor

SAP, bulut bilişimi kapsayan iki yeni ürününü tanıttı.

 

Alman yazılım firması SAP imalatçıların tedarik zinciri yönetimini ve düzenlemelere uyumunu geliştirmek amacıyla bulut bilişimi kapsayan iki yeni ürününü tanıttı.

 

Yapılan açıklamada geliştirilen ürünlerin işletmelerin değer zincirlerini daha sürdürülebilir kılmak amacıyla çalışmalar yapan tedarikçilerin bilgi sağlamalarını kolaylaştıracağı ifade edildi. Yaklaşık iki hafta önce EcoVadis ve Carbon Disclosure Project de tedarik zincirlerine yönelik artan oranda sürdürülebilirlik bilgilerinin akışını sağlamak üzere bir işbirliği geliştirdiklerini açıklamışlardı.

 

SAP Sürdürülebilirlik Çözüm Geliştirme Bölümü Başkanı Dieter Haesslein "Burada önemli olan nokta, sadece mevcut SAP çözümlerinin bulut versiyonlarını kullanıyor olmamamız. Bulut bilişimi gerçekten fark yaratacak, maliyetleri düşürme noktasında avantaj oluşturacak alanlarda kullanıyoruz. Bu yazılımlarla şirketler birbirleriyle bağlantı halinde olacaklar ve ürünleri ile ilgili sürekli olarak güncel bilgilere sahip olacaklar. Bunu bir anlamda ürünlerin Linkedln platformu olarak düşünebilirsiniz" dedi.

www.geleceginenerjisi.com

06 Kasım 2012

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR