Bakan Taner Yıldız, MÜSİAD Özel Oturumuna Katılacak

MÜSİAD oturumunda Turgay Ciner, Ahmet Çalık, Nihat Özdemir ve Adnan Polat gibi isimler yer alacak.

 

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2013 - 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında 24 Nisan 2013 tarihinde MÜSİAD tarafından gerçekleştirilecek özel oturumda "Yatırımcı Gözüyle Enerji Sektörü" tartışılacak.

 

Sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık tarafından, 24-26 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi`nde gerçekleştirecek Türkiye`nin en büyük enerji ve çevre konferansı ICCI 2013 - 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı`nın ilk gününde MÜSİAD tarafından düzenlenecek "Yatırımcı Gözüyle Enerji Sektörü" konulu panelde, enerji sektörünün zirvesindeki isimler bir araya gelecek.

 

Baş konuşmacı olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız`ın şereflendireceği paneli, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan yönetecek. Ayrıca panele Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Park Enerji ve Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, HESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Amir Arman, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ile EPDK ve ETKB temsilcileri konuşmacı olarak katılacak.

 

Oturum, İstanbul Fuar Merkezi`nde düzenlenen ICCI 2013 kapsamında Kırmızı Salon`da saat 14.30`da başlayacak.

 

Türkiye`nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013`te ulusal ve uluslararası en güçlü, en önemli enerji şirketleri yer alacak. Dünya enerjisi şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul`da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. BÜLTENLER www.haberler.com

22.04.2013

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR