Ezinç`e Avrupa İnnovasyon Ödülü

Ezinç A.Ş., Güneş Enerjisi sektörünün Oscar`ı olarak kabul edilen Intersolar Innovation Award 2013 ödülünü kazandı.

 

Ezinç`ten yapılan açıklamaya göre, Ezinç A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ezinç, bu ödülü alan ilk Türk firması olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

 

"Günümüzde işletmelerin yenilik yapmadan rekabetçi üstünlüklerini, pazar paylarını ve karlılıklarını koruyabilmeleri mümkün gözükmemektedir bu bağlamda AR&GE ve inovasyon kurumların en hayati yapı taşlarından biri haline gelmiştir. Hızla değişen çevre şartları karşısında ayakta kalabilmek ve yarışta bir adım önde olabilmek için inovasyonu, kurumların belkemiği olarak konumlandırmak gerekmektedir. Biz uzun vadeli büyümemizi teknolojiye ve AR-GE`ye yaptığımız yatırımlara dayandırarak "sürekli yenilikçilik" vizyonuyla ulusal ve uluslararası piyasalardaki pazar payımızı artırmayı hedeflemekteyiz. Aldığımız dünya çapındaki bu ödül bize doğru yolda emin adımlarla ilerlemekte olduğumuzu göstermektedir."

 

Güneş enerjisi sektörünün nabzını tutan Intersolar Europe Konferans ve Fuarı, Alman Güneş Enerjisi Endüstrisi Kurumu (BSW Solar) ile işbirliği yaparak yenilikçi tasarım ve teknolojileri yakından takip ederek küresel rekabeti artırıp pazara ivme kazandırmak amacıyla 6 yıldır Intersolar Award adı altında dünya çapında yüzlerce firmanın katıldığı bir sektörel inovasyon ödülü organize ediyor. Kayseri (AA)

www.haberler.com

05.07.2013

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR