RENSEF Fuarı 31 Ekim-03 Kasım tarihleri arasında Cam Piramit`te!

Antalya Cam Piramit’te RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı, Agoras Fuarcılık tarafından 31 Ekim-03 Kasım tarihleri arasında organize ediliyor.*

 

Fuarda başta ülkemizden olmak üzere Almanya, Çin, Danimarka, İtalya, Yunanistan ve Bulgaristan’dan toplam 51 katılımcı yer alıyor. Akdeniz Bölgesi’nde enerji sektörünü konu alan ilk organizasyon olma özelliği taşıyan fuar, konusunda uzman katılımcıları ve yoğun etkinlik programıyla da dikkat çekiyor.

 

Turizm ve Tarım Yatırımcıları yenilenebilir enerji sektörü ile buluşuyor!

Avrupa’nın güneş başkenti olma iddiası taşıyan şehri Antalya’da güneşle su ısıtma uzun günlük hayatta kullanılmaktadır. Turizmde ve tarımda yüksek enerji maliyetleri yatırımları ALTERNATİF aramaya yönlendirmiştir. Bu sebeple bölgede güneş enerji santralleri sahaları da kurulması planlanmaktadır. Seracılık sektörünün de başkenti Antalya`da her yıl seralardan sökülen bitki atığı yeniden enerjiye dönüştürülebilecek orandadır. Turizm tesislerinden artan yiyecekler ve bahçelerde biçilen çimlerden her gün ciddi boyutta biyoatık üretilmektedir. Toplamda yıllık 3,5 milyon ton düzeyinde olduğu iddia edilen Biyoatık ve Biyogaz`ın elektrik enerjisine dönüştürülmesi konusu sektörde ilgi görmektedir. Bu sebeple RENSEF Fuarı, potansiyel yatırımcıları yenilenebilir enerji sistemleri ve enerji verimliliği üreticileri ile 4 gün boyunca bir araya getiriyor. 

 

Güneşten ve atıktan enerji üretimi, enerji verimliliği yönetimi, finansmanı ve daha birçok konu hakkında detaylı bilgiyi fuar kapsamında düzenlenen etkinliklerden öğrenebilirsiniz. Fuar günleri süresince başta Agoras Fuarcılık olmak üzere, Elektrik Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubeleri, TURSEF, BAKA, Danimarka İstanbul Konsolosluğu Ticaret Müşavirliği, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği, Serabir, Akdeniz Üniversitesi, Biyogazder ve SolarBaba tarafından düzenlenecek toplam 10 etkinlikte 30’dan fazla uzman konuşmacı söz alacak. Etkinlik programını görüntülemek için http://www.rensef.org/tr/etkinlikler-etkinlik-programi-taslagi.html linke tıklayabilirsiniz.

 

31 Ekim - 03 Kasım tarihleri arasında fuar 10:00 - 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır. Fuarı ücretsiz ziyaret etmek için www.rensef.org `tan on-line davetiyenizi almayı unutmayın! *Basın Bülteni

www.enerjipostasi.com

28 Ekim 2013

 

-.-

 

İletişim

AGORAS Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti.

Fener Mah. Bülent Ecevit Bulvarı, Rüyam Kent-1 Sitesi A-Blok Kat:2 Daire:7

07160 Muratpaşa, Antalya - Türkiye

Tel: +90 242 323 51 10

www.agoras.com.tr / www.rensef.org

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR