Şehirlere "Led" Aydınlatma

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.`nin yönetim kurulu toplantısına katılmak için Burdur`a gelen AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya`yı ziyaret etti.

 

Yönetim kurulu toplantısını yapmak için Burdur`a gelen Nihat Özdemir, "İlk yönetim kurulu toplantımızı Antalya`da yaptık. Geçen ay Isparta`da yaptık şimdi de Burdur`da yapıyoruz. Burdur`a faydalı olmaya geldik. İnşallah faydalı olacağız. Bu vesileyle Belediye Başkanımızı da ziyaret ediyoruz" dedi.

 

AKEDAŞ`ın geçen mayıs ayında özelleştirildiğini belirten Özdemir, "Yatırımları hızlandırdık. Burdur`un elektrik dağıtım sorunlarıyla ilgileniyoruz daha fazla yatırım yapacağız. Ama sistemler çok yaşlı. 30 yaşın üzerinde sistemler var. Bunları yeniliyoruz. Elektrik kesintiler az olsun diye çalışıyoruz. Önümüzdeki 2 yılda Burdur daha kaliteli enerjiye kavuşacak" dedi.

 

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya`nın şehir giriş ve çıkışlarındaki aydınlatmaların yetersiz olduğunu belirtmesinden sonra Nihat Özdemir, "Şehir giriş çıkışları, bulvarlar çok önemli buralar şehrin aynasıdır. Gerekeni yapacağız" dedi. Daha ekonomik led sistemiyle şehir aydınlatması yapacaklarını kaydeden Özdemir, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz" diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akkaya ise "Özellikle şehrin giriş ve çıkışlarının canlanması açısından yardımları için teşekkür ediyorum. Hem belediyemiz hem de kurum ortaklaşa çalışmalar içinde olursak halkımıza daha iyi götürme imkanımız var. Daha organize şekilde çalışırsak daha iyi olacağı kanaatindeyim" diye konuştu. Ziyarette, AKEDAŞ Genel Müdürü Osman Kondu ve Burdur Bölge Müdürü İrfan Ataman da hazır bulundu. DHA

www.haberler.com

27.11.2013

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR