İstanbul`un bazı ilçelerinde su ve elektrik kesintileri olacak!

İSKİ ve BEDAŞ’tan yapılan açıklamalara göre İstanbul’un bazı ilçelerinde su ve elektrik kesintileri olacak.

 

İSKİ, Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz’da 30 saatlik su kesintisi olacağını açıkladı.

 

Açıklamaya göre; Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu İnşaatı çalışmaları nedeniyle 25 Şubat Salı günü saat 09.00 ile 26 Şubat Çarşamba günü 15.00 saatleri arasında 30 saat süreyle belirli bölgelere su verilemeyecek.

 

Su verilemeyecek yerler ise şöyle belirtildi:

 

Ümraniye: Hekimbaşı, İnkılap, Topağacı, Tepeüstü, Ihlamurkuyu, Dumlupınar, Kazım Karabekir. Elmanı Kent, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Saray, Namık Kemal, İstiklal, Atakent. Armağanevler, Site ve Esenevler Mahalleleri

 

Üsküdar: Bulgurlu, Cumhuriyet, Burhaniye, Küplüce. Güzeltepe, Bahçelievler mahallerinin tamamı ile Küçükçamlıca, Yavuztürk, Küçüksu, Kandilli ve Çengelköy mahallereninin bir kısmı

 

Beykoz: Yeni Mahalle’nin bir kısmı

 

Elektrik verilemeyecek ilçeler:

 

Eyüp, Büyükçekmece, Esenyurt ve Fatih`in bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.`den yapılan açıklamaya göre, tesis yenileme yatırımı kapsamında, yarın 08.00-18.00`da Eyüp`te Rami Yeni Mahallesi, Dikili Ağaç Sokak, Karakaya Apartmanı, Boşnak Hıdır Bey Caddesi, Yeşil Çınar Sokak, 10.00-13.00`da Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi, Bahçeköy Caddesi, Şahin, Pınar ve Kaynak sokaklar, Okul Caddesi, Mithat Paşa Mahallesi, Sezen, Erder, Zümrüt, Canan, Efe ve Fırın sokaklar, Pirinçli Yolu ve üzerindeki Satış TM`ler, Eyüpoğlu Koleji, Çiftalan Davut Paşa yolu ve üzerinde bulunan satış TM`ler, 08.00-17.00`da Defterdar Mahallesi, Savaklar ve Otakçıbaşı caddeleri, Namazgah Sokak ve Dinarsu Halı Saha elektrik alamayacak.

 

Bu kapsamda, Büyükçekmece`de 10.00-13.00`da Hürriyet, Ulus, Türkoba mahalleleri ve Gültur, Tecimen, Bülbüloğlu sanayi siteleri, Esenyurt`ta 09.00-16.00`da Alkop Sanayi Sitesi, A Blok 4, 5, 6, 7. sokaklar ile Fatih`te 08.00-18.00`da Hacı Kadın Mahallesi, İMÇ 5. Blok ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.`den yapılan açıklamaya göre, tesis yenileme yatırımı kapsamında, yarın 08.00-18.00`da Eyüp`te Rami Yeni Mahallesi, Dikili Ağaç Sokak, Karakaya Apartmanı, Boşnak Hıdır Bey Caddesi, Yeşil Çınar Sokak, 10.00-13.00`da Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi, Bahçeköy Caddesi, Şahin, Pınar ve Kaynak sokaklar, Okul Caddesi, Mithat Paşa Mahallesi, Sezen, Erder, Zümrüt, Canan, Efe ve Fırın sokaklar, Pirinçli Yolu ve üzerindeki Satış TM`ler, Eyüpoğlu Koleji, Çiftalan Davut Paşa yolu ve üzerinde bulunan satış TM`ler, 08.00-17.00`da Defterdar Mahallesi, Savaklar ve Otakçıbaşı caddeleri, Namazgah Sokak ve Dinarsu Halı Saha elektrik alamayacak. (Kaynak: Akşam)

www.enerjipostasi.com

24 Şubat 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR