20`nci Enerji ve Çevre Fuarı 24 Nisan`da kapılarını açıyor

Toplam 12 bin metrekarelik alanda ve 3 salonda düzenlenecek ICCI 2014 fuarı, enerji sektörünün en iyi tedarikçilerinin geliştirdiği enerji ve çevre teknolojilerini, enerji şirketleri ve sanayisi ile buluşturmayı amaçlıyor.

 

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 - 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24 Nisan`da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından açılacak. İstanbul Fuar Merkezi`nde üç gün boyunca beş farklı salonda yapılacak oturumlara enerjinin zirvesinde yer alan önemli isimler ve yöneticiler katılacak. 16 bine yakın ziyaretçinin katılması beklenen fuar, dünya enerji sektörünün kalbinin 3 gün boyunca İstanbul`da atmasını sağlayacak.

 

350 FİRMA ZİYARETÇİ İLE BULUŞACAK

Fuar kapsamında ayrıca düzenlenecek `B2B İkili İş Görüşmeleri` etkinliğinde 350`ye yakın katılımcı firma ile ziyaretçiler arasında gerçekleşecek iş anlaşmaları sayesinde ülkeler arasında yeni iş fırsatları amaçlanıyor. Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Bulak, Türkiye`nin enerji alanındaki gelişiminin ve etkinliğinin ICCI ile birlikte daha da büyüdüğünün altını çizdi.

http://m.yenisafak.com / ekonomi

10.04.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR