İstanbul`da elektrik kesintisi

İstanbul`da Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Şile, Tuzla, Beykoz ve Maltepe`nin bazı mahallelerine yarın elektrik verilemeyecek.

 

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.`den yapılan açıklamaya göre, yarın 09:00-13:30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

 

Üsküdar`da Bahçelievler Mahallesi, Ata 2 ve Doktorlar sitelerine, Zübeyde Hanım Caddesi, Migros, Bosna Bulvarı Caddesi, Bank Asya, Çamlıca Konutları ve Vişne, Üzüm, Kırmızı ve Karanfil sokaklara, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Güzelçeşme, Sakarya, Nane, Şah sokaklara.

 

Kadıköy`de Merdivenköy Mahallesi, İmam Ramiz Sokak, Demirli Sitesi, Gülnur, Üst Çeşme ve Batman sokaklara, Sahrayı Cedid Mahallesi, Atatürk Caddesi, Taşlı Yol Sokak, Mustafa Mazharbey Caddesi, Mustafa Kaya, Yıldıray, Evsan sokaklarına, Fahrettin Kerim Gökay ve Tütüncü Mehmet Efendi caddelerine, Demirci Faik, 13 Mart Şehitleri, Dilsiz, Celal, Ebru, Sevük, Pınar, Perçem, Tünek, Çemezar ve Perçem çıkmazı sokaklarına.

 

Ümraniye`de Altınşehir Mahallesi, Çayırönü Caddesi Koçyiğit ve Kalyon sokaklara, Serakent, Akkaya ve Ekşioğlu Sılay sitelerine, Halk Caddesi Rızık, Vefakar, Aydınlı, Cihat, İhtişam sokaklara, Akabe Sitesi, Üsküdar Caddesi sağ ve sol taraflar, Fatih Sultan Mehmet Caddesi Koçyiğit, Karanfil, Çorlu, Ay, Rabbani Camisi sokaklara, Aşağı Dudullu Mahallesi, İstiklal Caddesi sağ taraf, Muşmula ve Ahmet Cevdet Paşa caddelerine, İmam Şafi Sokak, Taşköprü Caddesi ve Menekşe caddelerine, Nilay, Saray, Ferhat sokaklara, Çavuşdere Sitesi Blokları, Adem Yavuz Mahallesi Karanfil, Ulukent sokaklara, Paşabahçe Sitesi, Yıldız Apartmanı Blokları, Gündoğdu Konutları`na.

 

Şile`de İhsanoğlu, Embeyler, Çataklı, Edeyli, Soğullu köylerine.

 

Tuzla`da Yayla Mahallesi, Gözdekent Sitesi, Hasgül, Saltuk, Özdere sokaklara, Şile Öğretmeler Sitesi, Gürsel, Birikim, Şevval, Kafkala, Sütlüce sokaklara, Yaşam sitesi, Şinasi Dural Caddesi, Adabük Sitesi, İmece Sokak ve Doğandere caddesine.

 

Beykoz`da Abbas Bey Çiftliği, Aras Kargo Okul, Yasin Kadri Ekinci, Riva Milli Takımlar Tesisleri, Riva köyiçi, Riva Jandarma, Elmas Tabya Caddesi,  Şehit Mehmet Ali Şener Caddesi, Çınar, Karadeniz sokaklara, Legend Otel, 2. ve 3. koy civarına.

 

Maltepe`de Adatepe, Oğuzhan Caddesi, Mehtap ve Çelik sokaklara, Şehit Hikmet Alp Caddesi, Timur, Gülay, Anneler - Aydın ve Adalet sokaklarına. (AA)

www.milliyet.com.tr

22 Mayıs 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR