PowerCube Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayacak

Güneş enerjisiyle çalışan PowerCube, elektrik üretiyor, su arıtıyor hatta WiFi bağlantısı sağlıyor!

 

Günümüz karavanları, yolculuk yapmayı sevenlere birçok olanak sağlıyor. Öyle karavanlar var ki, koca bir aileyi 1 aylık seyahate rahatlıkla çıkartabiliyor. PowerCube ismi verilen bu karavan bozması minik evler ile teknolojinin tüm olanaklarından yararlanabileceksiniz.

 

Ecosphere Technologies firması, çevreye duyarlı PowerCube evleri ile insan hayatını kolaylaştıracak. 3 metre, 6 metre ve 12 metrelik 3 farklı modeli ile piyasaya sürülecek PowerCube evler, çatısında bulunan güneş panelleri sayesinde 15kW elektrik üretebiliyor.

 

Üretilen elektrik enerjisi kirli suyu arıtabiliyor ve çevreye WiFi bağlantısı sağlayabiliyor. Oldukça esnek yapıya sahip PowerCube evler birçok alanda kullanılabilir. Festival zamanlarında, piknik alanlarında ya da yoksul bölgelerde fazlasıyla işe yarayabilir.

 

Geliştirici firma bu ürünü 3. dünya ülkelerine ve askeri alanlara satmayı planlıyor. Elektrik üretimi oldukça kısıtlı. Ancak çevreye zararlı karavanlardan kullanmak istemeyenler için yeni bir ALTERNATİF sunulmuş oluyor. Özay Şen

www.technopat.net

26 Haziran 2014

 

PowerCube
PowerCube
 
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR