SPRING Serisi Solar Pompa İnvertör

-Solar Pompalama Sistemi yeşil enerjinin bir türü olan güneş gücünü kullanır ve inverter dönüştürdükten hemen sonra direkt pompayı çalıştırır. Sistem harici akü / batarya gerektirmez, elektrik yerine suyu depolar ve AC pompayı çalıştırır. Sistem ekonomiktir, enerjiyi korur ve temizdir. Elektrik şebekesinden, yerleşimden uzak alanlardaki insanlar ve hayvanlar için içme suyu, tarım arazileri sulama, çölleşme kontrolü gibi birçok durumda uygulanabilir.

-SPRING serisi solar pompalama invertörü, Solar Pompalama Sistemine adanmıştır ve çeşitli uygulama senaryoları için kullanılabilir. Güneş Pompalama İnvertörü sistem çalışmasını düzenler ve kontrol eder; PV’den gelen DC gücü AC güce çevirir ve AC pompaları çalıştırır. Işınım değişimine göre çıkış frekansını gerçek zamanlı ayarlayabilirsiniz ve maksimum güç noktası takibini yerine getirebilirsiniz.    

 

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

- Güneş pompasına ithafen tasarlanmış ve çeşitli motor tipleriyle uyumlu; mükemmel performans;

- IP 65 koruma seviyesi, inverter, PV’ye özel DC anahtarı, SPD, sigorta ve diğer opsiyonel aksesuarları içeren birleştirici kutusuyla bütünleştirir,

- Fansız doğal soğutma sistemi, inverterin uygulandığı her türlü açık, sert çevre koşullarına karşı IP65 yüksek koruma garantisi,

- Gelişmiş, dinamik VI MPPT tekniği kullanarak ve sinüs PWM kontrolü tekniğine optimize; hızlı yanıt verme ve iyi çalışma istikrarı;

- Ana devre akıllı güç modülü, yüksek güvenilirliği, dönüşüm verimliliğinin %98’e ulaşmasını benimseme,

- Gelişmiş IGBT modül, isteğe bağlı yüksek ve düşük su pozisyonlarını algılama kontrol devresi,

- Tüm çalışmalar otomatik olur, hiçbir manuel göreve ihtiyacı yoktur; pompa hız aralığı sistem koşullarına göre serbestçe ayarlanabilir böylece mümkün olduğunca uzun süre çalışma garantisi vardır.

- İnverter dış gövdesi sağlam ve dayanıklı, kompakt boyutlu, güzel görünüm; kolay arayüz, kullanıcı gerçek zamanlı bilgileri kontrol edebilir ve ön taraftaki LCD ekranlı göstergeden 8 yıla kadar çalışan verileri gözden geçirebilirsiniz.

- RS485/CAN/GPRS gibi haberleşme arabirimlerinin çokluğu; çalışma ve durum uzaktan kontrol edilebilir;

- İnverter kısa devre koruması, IGBT aşırı akımdan koruma, giriş yüksek/alçak gerilim koruması, aşırı yük koruması, modül aşırı sıcak koruması, topraklama gibi mükemmel koruma mekanizmalarına sahiptir.

- İnverter 24 saat çalışacak şekilde yedek güç kaynağı olarak şebeke veya dizel jeneratör kullanır…

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR