Yüksek Faturalara ALTERNATİF Çözümler Sunan Firmalarla Tanışmak için RENSEF Fuarı`nı Ziyaret Edin

 

30 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan RENSEF 2. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nda turizm, tarım ve sanayi yatırımcısına yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konusunda ALTERNATİF çözümler üreten firmalar bir araya geliyor.

 

Tarlamın sulama maliyetleri çok yüksek, elektrik kesintileri yüzünden tarlamı sulayamıyorum ve ürünlerim kuruyor, tarlaya şebekeden elektrik çekmek çok maliyetli diyorsanız; Solar Tarımsal Sulama konusunda ihtiyaca göre hizmet sunan firmalarla gelin RENSEF Fuarı`nda görüşün. Size nasıl yardımcı olabilecekleri hakkında detaylı bilgiler alın. RENSEF Forum kapsamında düzenlenecek olan Solar Tarımsal Sulama konulu bilgilendirme etkinliğini ücretsiz takip edin.

 

Otelinizin elektrik faturaları cebinizi mi yakıyor? Güneşten elektrik üretimi alanında faaliyet gösteren birçok firma RENSEF Fuarı`nda yerini aldı bile. İhtiyacınızı anlatın, en iyi yatırım yönetimini size sunsunlar. Şebeke bağlantılı bir sistem kurup, tüketim fazlanızı da devlete satın.

 

Tarım yatırımcısının bitki atığını ve otel yatırımcısının yemek ve diğer ıslak çöp atığını biyoatık olarak değerlendirerek elektrik üretimi konusunda projeler gerçekleştiren firmalarla da gelin RENSEF Fuarı`nda görüşün. RENSEF Forum`daki Biyoenerji konulu bilgilendirme amaçlı etkinliği de ücretsiz izleyin.

 

Antalya`da yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan doğalgazdan da en verimli şekilde faydalanmak adına Kojenerasyon ve Trijenerasyon alanında ürün ve hizmetler sunan firmalar da sizlerle tanışmak için Antalya`ya geliyor.

 

Tüm otellerin, seraların, sanayi kuruluşlarının, hastanelerin, AVM`lerin, Ceza İnfaz Kurumları`nın ve tüm diğer özel ve kamu kuruluşlarının yatırımcılarını, yöneticilerini ve teknik personelini RENSEF 2. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nı ziyaret etmeye davet ediyoruz.

 

30 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihinde, Antalya Cam Piramit`te düzenlediğimiz fuarımızı ziyaret ederek, enerjinizi akıllı kullanmak adına önemli bir adım atın.

İsmet UĞUREL / Agoras Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti.

www.rensef.org / 05.09.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR