Güneş enerjisi sektörü İntersolar`da buluşuyor

Güneş Enerjisi sektörü 18 Mart 2015 tarihinde yapılacak İntersolar Türkiye Zirvesi’nde buluşacak.

 

İntersolar ve Uluslararası Güneş Enerjisi Toplulugu Türkiye Bölümü GÜNDER`in işbirliğiyle düzenlenen İntersolar Türkiye Zirvesi, 18 Mart 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

 

Harbiye`deki İstanbul Kongre Merkezi`nde (ICC) yapılacak etkinlikte solar sektörünün uluslararası ve yerel değer zincirinin ana oyuncuları bir araya gelecek.

 

Güneş enerjisi sektörünün geleceğinde aktif bir şekilde yer almak isteyen girişimciler, profesyoneller, akademisyenler ve meraklıların etkinliğe yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Etkinlikte solar sektöründeki yeni trendler, yeni teknolojiler, sektöre ilişkin güncel gelişmeler ve rakamlar ele alınacak.

 

İlki “Türkiye’nin Güneşi” temasıyla Haziran 2014’te Münih’te gerçekleştirilen zirvede, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan konuşmacılar önemli bilgiler sunacak.

 

Etkinlikte Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar, TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni, GÜNDER Başkanı Kemal Gani Bayraktar, GÜNDER Başkan Yardımcısı Osman Özbek, IEA-PVPS Task 1 Yöneticisi Gaëtan Masson da görüş ve deneyimlerini paylaşacak.

http://enerjigunlugu.net

16 Mart 2015

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR