Altay`dan Solar Enerji Atağı

Altay yönetimi, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri`nin elektrik ihtiyacının karşılanması için solar enerji sistemi projesini hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

 

Tesis çatısına kurulacak güneş panelleri ile güneş enerjisinden elektrik üretilmesini sağlayan sistemin kurulması için Gediz Elektrik ve İzmir Kalkınma Ajansı`na (İZKA) başvurular yapıldı. Siyah beyazlılar İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu`nu ziyaret ederek kendisine isminin yazılı olduğu 100`üncü yıl forması hediye etti.

 

Projenin gerçeklemesi için gerekli adımları attıklarını belirten Altay Teknik İşler ve Tesisler Sorumlusu Cüneyt Oğuz, "İZKA`nın Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı`na başvurumuzu yaptık. Projemizi Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü`nden öğretim görevlileri ve İstanbul`dan bir danışmanlık şirketine yaptırdık. Bu sistemle çevreye zarar vermeden tasarruf etmeyi planlıyoruz. Sistemin 1-2 ay içinde yapılmasını ümit ediyoruz. İZKA`dan destek bekliyoruz" dedi.

 

DEMİRTAŞ`A ZİYARET

Altay Başkanı Cihangir Marmara ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş`ı makamında ziyaret etti. Başkan Marmara, bu sezon lig maçlarını oynadıkları Buca İlçe Stadı`na reklam panoları koyup gelir sağlama konusunda Demirtaş`tan destek istedi. Ekrem Demirtaş`a siyah beyazlı forma armağan eden yöneticilerin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Sanayi Odası`nı da ziyaret edeceği öğrenildi.

www.haberler.com

24.02.2016

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR