Conergy, yenilenebilir enerji alanında uluslar arası lider bir şirket olup 5 kıtada faaliyet göstermektedir. Merkezi Almanya’da bulunan Conergy Alternatif Enerji Sistemleri, müşterilerine Türkiye’de en geniş yelpazede yenilenebilir enerji ekipmanı sunmaktadır.

Başlıca ürün ve hizmetler: conergy solar, conergy module, conergy solar module, conergy photovoltaic, conergy fotovoltaik, conergy pv, conergy panel, conergy solar panel, conergy güneş, conergy güneş paneli, conergy güneş pili, conergy pil, conergy solar panel, monokristal, polikristal, solar photovoltaic module, solar product, solar enerji, solar energy, solar regülatör, invertör, sinüs invertör, power inverter, inverter, şebekeden bağımsız, şebeke bağlantılı, ev kitleri, solar ev kiti, konut kiti, aydınlatma seti, aydınlatma kiti, paket sistemler, profesyonel kitler, solar şarj regülatörü, solar aydınlatma, güneş enerjili aydınlatma, solar panelli aydınlatma, güneş pili aydınlatma, panel aydınlatma, aydınlatma pili, pompa, su pompası, solar pompa, solar su pompası, sulama pompası, gibi tüm ekipman bir arada. Şimdi de conergy sulama kitleri ile susuz yaz günlerine son verebilir siniz. Dc solar su pompaları sayesinde güneş enerjisi ile ekonomik ve bağımsız damla sulama yapabilir siniz., ister sabit ister mobil. Tasarım örneklerimiz ile teknik ve ticari ön bütçe bilgileri web sitemizde mevcuttur.

Fotovoltaik sistemler (PV), güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren sistemlerdir. PV modülleri, üretim teknolojisine göre 3 ana kategoriye ayrılmaktadır: Ortalama %11-14 oranında verime sahip Polikristalinler;ortalama %12-16 oranında verime sahip Monokristalinler ve ortalama %6-8 oranında verime sahip olan Amorfuslar.

Kullanım alanlarına göre bu ürünler iki ayrı kategoriye ayrılabilirler: Otonom ( off-grid ) PV sistemleri ve şebeke bağlantılı ( Grid Connected ) sistemler. Şebeke bağlantılı bir sistemde PV tarafından üretilen enerji, doğrudan doğruya elektrik şebekesi ile paralel çalışabilmektedir. Off-grid sistemde ise enerji, güneş ışınlarının uygun olmadığı zamanlarda kullanılmak üzere akülerde depolanmaktadır. Off-grid sistemler; bir rüzgar jeneratörü veya dizel jeneratörünün eklenmesi suretiyle hibrid sistemler olarak da tasarlanabilmektedir.

Conergy, 2006 yılında gerçekleştirmiş olduğu 752 Milyon Euro’yu aşkın satışlarıyla, Avrupa’nın bir numaralı solar enerji şirketi olmasının yanı sıra biyoenerji ve diğer hızlı gelişen yenilenebilir enerjiler alanında uluslararası lider bir tedarikçidir. Conergy, gelişen yenilenebilir enerji pazarları için optimal teknolojilerin sağlanmasına dayalı ve müşteri odaklı bir küresel büyüme stratejisi izlemektedir.

Uluslar arası pazarlardaki elektrik talepleri yaygın bir biçimde farklılık göstermekte ve bu yüzden Conergy, uluslararası odaklı yönetim kadrosu ile, çok geniş bir yelpazede yeniden ürünler sunmaktadır. Yeniden üretilebilir enerji konusundaki bölgeye özel gereksinimlere dayalı genişleme planlarının gerçekleştirilmesi ve Conergy ürün ve hizmetlerine yönelik potansiyel müşterilerin tanımlanması amacıyla Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Akdeniz, Asya ve Avustralya’da bölge merkezleri kurulmuştur. Conergy Grup, yerel ofisleri ile halen beş kıtada faaliyet göstermektedir.

Güneş Pilleri hakkında
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR