İŞ ve KARİYER

Elektrik, elektronik, enerji ...

Bizimle çalışmak ister misiniz ? 

Endüstriyel tip muhtelif akümülatörler ile güç elektroniği dahil hemen tüm uygulamaları konusunda, müşteri memnuniyetini ve güvenirliliğini ilke edinerek başarısının sürekliliğini sağlayan NORM ENERJİ, İnsan Kaynakları yönetiminde de bu ilkeleri esas almaktadır. Şirketimiz Türkiye deki tanınmış konumunun ve global ticaret yapmasının gerektirdiği çağdaş uygulamaları her geçen gün yaygınlaştırmaktadır.

Çalışanlarımızın şirketin başarısında ve rekabet üstünlüğü kazanmasında en büyük paya sahip olduğu bilinci ile, çalışanlarımızı ve ekip çalışmasını önemsemekteyiz. Ortak amaç ve hedefler doğrultusunda, çalışanlarımızın mutluluğunu ve iş verimini etkili kılacak ortamı ve sürekliliğini yine birlikte sağlayabileceğimizi öngörmekteyiz.
 

Şirketimiz, stratejik hedeflerine ulaşabilmek, değişen teknoloji ve rekabet koşullarında konumunu geliştirmek adına mesleğinde uzmanlaşmak isteyen, şirkete ve çalıştığı alana yönelik motivasyonu yüksek, öğrenmeye, kendini geliştirmeye ve katma değerde bulunmaya istekli genç arkadaşlara ihtiyaç duymaktadır.

NORM ENERJİ’ de YENİ UFUKLAR…

 

Ana hedefimiz, çalışanlarımıza kendilerini en üst düzeyde geliştirebilecekleri, şirketin başarısına sürekli ve artan biçimde katkıda bulunabilecekleri çağdaş bir çalışma anlayışı sunmaktır.

 
Yeni İŞ OLANAKLARI…

 

- Siz de YENİLENEBİLİR ENERJİ sistemlerini ve özellikle GÜNEŞ ENERJİSİ uygulamalarını revaçta görüyor iseniz…

- Çevre dostu uygulamaları ve enerji tasarrufunu önemsiyor iseniz…

- Kesintisiz, temiz ve bağımsız enerjinin gerekliliğine inanıyor iseniz…

- Kariyeriniz ile birlikte sektörün gelişmesine katkıda bulunabilirim diyor iseniz…

- Sorumluluk ve insiyatif almaya hazır iseniz…

- Fikirlerinizi kolaylıkla uygulayabileceğiniz ve geri dönüşünü süratle görebileceğiniz bir ortam arıyor iseniz…

 

İŞE ALIM SÜRECİ

NORM ENERJİ olarak çalışanlarımızı, kurumun değerlerini ve işin yetkinliklerini tam olarak karşılayacak, performansları ile fark yaratacak istekliler arasından, "doğru işe doğru insan" politikasını uyguluyoruz. Performansa, yetkinliklere ve başarıya bağlı değerlendirmeyi özenle yapmaktayız.


Bizim için DETAYLAR DA ÖNEMLİ, ya sizin için ?

 

O halde CV gönderebilir siniz : normenerji@superonline.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR