Şarj Kontrolörleri 

Conergy SCC vision 

 

Şarj kontrolörü Conergy SCC vision bağımsız elektriksel enerji tedariki için konfor, güvenlik ve tam esneklik sunar.

 

Konfor: Grafik ekrandaki basit semboller sayesinde sistemin işletim durumu ve pilin şarj durumu sürekli izlenebilir. Programlanabilir gece ışığı fonksiyonu hava karardıktan sonra belirlenen süre boyunca otomatik olarak devreye girer. Entegre veri günlüğü bu fiyat sınıfındaki şarj kontrolörlerinde ilk defa profesyonel bir analiz fırsatı sunuyor. Verileri okuma amaçlı ara birim sayesinde montaj teknisyenleri, satıcılar ve planlayıcılar sistemin davranışı hakkında daha kesin bilgiler elde edebilir.

 

Güvenlik: Tüm Conergy SCC vision şarj kontrolörleri elektronik olarak tamamen korumalıdır ve tropik ortamlarda bile koruma sağlayan özel boyası sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Azami pil ömrü boyunca kullanım sağlamak ve tamamen deşarjı önlemek için üç temel ayar ve sesli uyarılar mevcuttur: Sabit gerilim, şarj durumu (SOC) ve uyum sağlayan (akülerin korunmasında özellikle etkili bir “bulanık mantık” kontrol).

 

Esneklik: Konvensiyonel solar sistemlerinde tam şarj olmuş pil ve iyi güneş ışınları şartlarında çok değerli enerji kaybolmaktadır. Conergy SCC vision şarj kontrolörünün artık enerji yönetimi ile boşa giden bu enerji, bir buzdolabı gibi özel tüketimler için kullanılabilir ve böylece sistemin verimliliği belirgin biçimde artar. 12 veya 24 V, ve sulu veya jel tipi aküler için uygun olduğundan esnek kullanım alanı sağlar.

 

- Durum göstergeli grafik ekran

- Programlanabilir gece ışığı fonksiyonu

- Otomatik 12/24-V tanıma

- Tam deşarj koruması için üç farklı mod seçeneği

- Kullanıcı tarafından kapatılması durumunda akustik uyarı

- PWM kontrolü (darbe genişlik modülasyonu, seri kontrolör)

- 3 kademeli şarj yöntemi (Boost, Equalise, Float)

- Entegre sıcaklık kompansasyonu

- Tam elektronik koruma

- Tropik ortamlara uygun koruyucu boya

Detaylı teknik, fiziki, ticari bilgiler için www.solar-bazaar.com
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR