Turizm Yatırımları ve Tesis Yenilemeleri için "Baucon Yapex, 22 - 25 Ekim 2009"

2008 yılında Antalya Expo Center’da 350 katılımcısı ile 30.000’e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapan Baucon Yapex, Yapex Tadilat, Yapex Windoor ve Yapex Seramik & Banyo Fuarları 2009 yılında da yapı sektörü ile turizm sektörünü buluşturuyor.

 

Yatırımcılar, Projeciler ve Uygulamacılar için özel çalışma : YapexSOLAR

Yapı sektöründe önemi giderek artan ve gerek yeni inşaat alanlarında bulduğu pazar payı ile, gerekse de mevcut tesislerde projelendirilen yenilemelerde yapı sektörünün gündeminde yer alan Güneş Enerjisi Sistemleri, Uluslararası Baucon Yapex Fuarı ziyaretçilerinin de en önemli ilgi odağı konumunda.

 

Baucon Yapex de Ekolojik Mimarlık ve Planlama

Mimarlar Odası Antalya Şubesi “ Uluslararası Ekolojik Mimarlık ve Planlama Sempozyumu ”nu Mimarlar Odası Genel Merkez ortaklığı ile 22–25 Ekim 2009 tarihleri arasında Antalya’daki Baucon Yapex Fuarı nda organize etmektedir. Sempozyum, ekolojik mimarlık ve sürdürülebilirlik kavramlarını, bu alandaki yapılmış olan çalışmaları, üretilmiş olan yeni çözümleri, detaylandırılmış incelemeleri daha geniş bir katılımla uluslararası ortamda tartışmaya açmayı amaçlamaktadır.

www.bauconyapex.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR