Güneş Enerjisi Sektörünün bugünü ve yarını …

Güneşin yaydığı ve dünyamıza da ulaşan enerji, güneşin çekirdeğinde yer alan füzyon süreci ile açığa çıkan ışınım enerjisidir. Güneşteki hidrojen gazının helyuma dönüşmesi şeklindeki füzyon sürecinden kaynaklanır. Dünya atmosferinin dışında güneş ışınımının şiddeti, aşağı yukarı sabit ve 1370 W/m2 değerindedir, ancak yeryüzünde 0-1100 W/m2 değerleri arasında değişim gösterir. Bu enerjinin dünyaya gelen küçük bir bölümü dahi, insanlığın mevcut enerji tüketiminden kat kat fazladır. Güneş enerjisinden yararlanma konusundaki çalışmalar özellikle 1970 lerden sonra hız kazanmış, güneş enerjisi sistemleri teknolojik olarak ilerleme ve maliyet bakımından düşme göstermiş, güneş enerjisi çevresel olarak temiz bir enerji kaynağı olarak kendini kabul ettirmiştir. Gelişim Platformu Derneği Endüstri Topluluğu bu önemli enerji kaynağını Türkiye ve Dünyada Güneş Enerjisi Sektörünün Bugünü ve Yarını semineri ile masaya yatırıyor. 2 şubat salı saat 19:00 da GP de gerçekleştirlecek etkinliğe, Anel Topluluğundan Sn. Levent Gülbahar ve GENSED (Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği) nin bazı Yönetim Kurulu Üyeleri katılacaklardır. Tüm üyelerimiz bu seminere davetlidir.

 

Seminer Adı : "Türkiye ve Dünyada Güneş Enerjisi Sektörünün Bugünü ve Yarını"  

Seminer Tarihi : 02 Şubat 2010, Salı

Seminer Saati : 19:00 - 21:00

Yer : Gelişim Platformu

Toplam Ücret : Ücretsiz

Seminer Tarihi : 02 Şubat 2010, Salı.

Seminer Konuğu : Elektronik Yüksek Mühendisi Levent Gülbahar ve GENSED Yönetim Kurulu üyeleri.

 

GP Hakkında

Gelişim Platformu, üyelerinin profesyonel Gelişimlerine ortak olmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Gelişim Platformu, Liderlik, Verimlilik, Birliktelik ve Sorumluluk değerleri çerçevesinde, üyelerinin günümüzün ve geleceğin iş dünyasındaki başarılarına destek olmayı amaçlıyor. Amacımıza ulaşmak için üç temel dinamikten güç alıyoruz.

Bireysel Öğrenme

Bireysel Öğrenme; üyelerimizin kendi inisiyatifleri ile gelişimlerine katkıda bulunmalarını ifade ediyor.

Sosyal Etkileşim

Sosyal Etkileşim, üyelerimizin kendi aralarında kurdukları etkileşimlerle birbirlerinden öğrenmelerini ve iş ilişkileri geliştirmelerini ifade ediyor.

GP Destek

GP Destek, Gelişim Platformu’nun verdiği hizmetler ve gerçekleştirdiği programlar ile üyelerinin gelişimlerine profesyonel bir ekiple destek olmasını ifade ediyor. Üyelerimizin profesyonel Gelişimlerini hızlandırabilmek için, farklı araçların bir araya getirildiği esnek ve etkili bir Gelişim yöntemi uyguluyoruz.

Gelişim araçlarımız şunlardan oluşuyor;

Uzman Toplulukları

Benzer iş ve ilgi alanlarındaki profesyonellerin kendi aralarında iletişim ortamları geliştirmelerine destek olarak, topluluklar oluşmasını sağlıyoruz.

Sürekli Öğrenme

Üyelerimizin profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla; eğitim programları düzenliyoruz.

 

İletişim

Adres : Esentepe Mah. Gazeteciler Sitesi Keskinkalem Sok. No:31 Gayrettepe 34394 İstanbul

Telefon : +90 212 267 10 80 Fax : +90 212 267 08 65

www.gelisimplatformu.org

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR