Enerji Günü - İstanbul

Galatasaray - Taksim yürüyüşü

Hidrojen - güneş arabaları geçişi

Flama, bayrak, poster dağıtımı

Halka el broşürlerinin ve promosyonların dağıtımı

Taksim de basın açıklaması

 

İstanbul Sürdürülebilir Enerji Haftası etkinliği olarak “ İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü ” yapılacaktır. 26 Mart 2010 tarihinde Galatasaray - Taksim arasında, ADIM ADIM SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİYE yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Saat 15:00’da Galatasaray Lisesi önünde toplanılacak, katılımcılara çeşitli ikramlar yapılarak, günün anlamına uygun promosyon ürünlerinin dağıtımı sonrasında yürüyüşe başlanılacaktır. Bandonun eşlik edeceği bu yürüyüş sırasında, katılımcıların, isterlerse, halkımıza sürdürülebilir enerjinin önemini belirten çeşitli broşürlerin ve promosyon malzemelerinin dağıtımını yapması mümkün olacaktır.Üniversitelerimizin güneş ve hidrojen arabalarının da bu etkinliğe katılması planlanmaktadır. Yürüyüş konvoyu Taksim e ulaşıldığında bir basın açıklaması yapılacaktır. Tüm gelişmeler web sitemizden izlenebilir.

 

İstanbul Sürdürülebilir Enerji Haftası etkinliği, İstanbul 2010 Kültür Başkenti logosu altında, Avrupa Sürdürülebilir Enerji Haftası (EUSEW) organizasyonu olarak düzenlenmektedir. Yürüyüşün enerji sektörünün her öğesini kapsaması hedeflenmekte, enerji alanında faaliyet gösteren kamu ve sivil toplum kuruluşları, dernekler, belediyeler, sektör medyası, eğitim kurumları ve öğrencilerin (ilkokuldan-üniversiteye) bu yürüyüşe kendi kurumlarını tanıtıcı bayrak, pankart vs. gibi malzemelerle katılması tavsiye edilmektedir. Bütün kurumlarla bire bir temasa da geçilecektir.

 

Katılımınızı sekretarya@avrupaenerjihaftasi.org adresine bildirebilirsiniz. Önerilerinizi paylaşabiliriz. Etkinliğimiz gelişmeye ve değişime açıktır. Bekliyoruz. Hep beraber ADIM ADIM SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİYE …

www.avrupaenerjihaftasi.org

Şubat 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR