DataTSP Solar Panel DP60GT-200W

Fotovoltaik Solar Panel üretimlerinden olan PV60 serisi paneller, yüksek performans ve verimlilikte Q-cell marka Alman malı pillerle ve tamamı yüksek güvenilirlikli Avrupa ve Amerikan menşeeli malzemelerden üretilmiştir.

 

Ürün Garantisi

ISO 9001-2008, TUV Rheinland IEC 61215 Edition , CE marka belgeli tesiste üretim, 5 YIL mekanik ve isçilik garantisi, 25 YIL %80 performans, 10 YIL %90 performansla çalışma garantisi mevcuttur.

 

Ürün Karakteristikleri

Panellerde kullanılan tüm hammadeler malzeme kalitesi olarak yüksek kaliteli üretim yapan tedarikçilerden (USA, Germany,…) alınmıştır. Başta TUV Rheinland Almanya labaratuarları olmak üzere bağımsız labaratuarlarda bilimsel testleri yapılmıştır. Yüksek verimlilikteki güneş hücreleri ile üretilen panellerin tamamı yapay güneş ışığı üreten hassasiyeti yüksek PASAN Sun Simulator altında test edilmiştir. Panelde aynı sıcaklığı garanti eden yüksek performanslı hibrit laminasyon işlemi uygulanmıştır. Yüksek voltaj dayanımı için ileri düzey EVA kaplama sistemi kullanılmış ve en sıkı güvenlik şartları oluşturulmuştur. Kullanılan sağlam eloksallı alüminyum çerçeve sistemi modüllerin zor sistemlere montajını mümkün kılmakta ve sert koşullara karşı dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Ultra güvenilir bypass diotları kararmış veya hasar görmüş hücrelerin aşırı ısınmasının vereceği zararı engeller. Maksimum mekanik dayanım 5.400 N/m² 4 mm. kalınlığında özel ışıl işlem görmüş ve düşük demir içeren cam kullanılmış olup, yüksek hızdaki darbelere mukavemeti labartuarlarda test edilmiştir. DATATSP müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için iyi geliştirilmiş bir Kalite Yöntem Sistemi uygular. Her güneş paneli ayrı kimlik numarasına sahiptir. İzlenebilirliğin üretiminin her aşamasında uygulanması sistemin yapı taşlarındandır. Üretimden müşterilere teslime kadar olan tüm süreçte çevrenin korunmasını destekleyen firma çevre dostu, yenilikçi ve geri dönüşümlü ambalajlama yapmaktadır. www.datatsp.com.tr / Mayıs 2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-academy.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR