Selçuklu da 16 Muhtarlık Ofisi açıldı

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 16 muhtarlık ofisi törenle açıldı.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Dumlupınar Mahallesi ndeki törende, göreve geldikten sonra muhtarlarla toplantı yaptıklarını ve muhtarların sorunlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.

 

Muhtarlık ofislerinin yapım maliyetini belediyenin bütçesinden karşıladıklarını belirten Altay, 16 muhtarlık ofisini bugün hizmete açtıklarını, 11 muhtarlık ofisi için de çalışma başlattıklarını ifade etti.

 

Altay, şehre estetik katmak için çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti : Selçuklu Belediyesinde bir yılı tamamladık. Bu süre zarfında Selçuklu ya bağlı her mahallede en az bir çalışma yaptık. Dumlupınar Muhtarlık Ofisi ne 1,1 kilovatlık enerji sağlayan bir güneş pili taktık. Bunu diğer muhtarlık ofislerinde de taktırmayı düşünüyoruz. Teknolojiyi her alanda kullanmaya çalışıyoruz. Öte yandan belediyedeki bütün evrakları da dijital ortama kaydediyoruz.

 

Gelecek eğitim - öğretim yılında akıllı tahta uygulamasını yaygınlaştıracaklarını bildiren Altay, Akıllı tahtaları tüm 6. sınıflara taktıracağız. Daha sonra 7 ve 8. sınıflarda da akıllı tahtalar taktırılacak diye konuştu.

 

Törene, Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mithat Büyükalim, Muhtarlar Derneği Konya Şube Başkanı Muzaffer Gülsöz, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. AA / Konya / 21.05.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR