EIF 2010 ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ

"YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ"

 

Global Enerji Derneği tarafından 21 - 22 Ekim 2010 tarihlerinde, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nın destekleriyle Ankara Sheraton Hotel & Convention Center da,"EIF 2010 Uluslararası Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Kongresi" düzenlenecektir.

 

Kapsamlı bir organizasyon olan EIF 2010; 1.500 seçkin delegeyi, enerji sektörü üst düzey şirket yöneticilerini, karar alıcıları, enerji sektörü kanaat önderlerini, sivil toplum kuruluşları yöneticilerini, akademisyenleri ve düzenleyici kuruluşları bir araya getirecektir. Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından yakından takip edilecek olan Kongremizin, önemli katılımcılarının da etkisiyle Dünya Enerji Koridorlarında yer alan Türkiye nin ileriye yönelik gelişme sürecine önemli katkılar sağlayacağı inancındayız.

 

Bu yıl açılış konuşmalarını Başbakan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Suudi Arabistan Enerji Bakanı President Prof. Hashim Bin Abdullah YAMANI yapacaklardır.

 

Kongremizde; Hollanda Ekonomi ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Hollandalı şirketler ile Türk şirketlerini eşleştirme toplantısı yapılacaktır.

 

Enerji Hukuku Mevzuatı üzerine çalıştay düzenlenecek, Enerji ve İklim Değişikliği Vakfı "İklim Değişikliği Çalıştayı" düzenleyecektir.

 

Kongremiz ile ilgili detayları ekte ve  www.enerjikongresi.com adresinde bulabilirsiniz. Temmuz 2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR