"WindTech 2010" Rüzgâr enerjisi fuarı İstanbulda

Rüzgâr enerjisi endüstrisi, 13-16 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda toplanıyor. WindTech İstanbul 2010 Rüzgar Enerjisi ve Teknolojileri İhtisas Fuarı, yerel ve uluslararası rüzgar enerji endüstrisinin ilk buluşması olacak.

 

Rüzgâr enerjisi konusunda uluslararası profesyoneller, sanayici ve üreticileri, yatırımcıları, servis sağlayıcıları, ihtisas ziyaretçilerini iki yılda bir buluşturan üst düzey profesyonel bir platform olacaktır.

 

Yapılan araştırmalara göre Türkiye, 2020 yılına kadar enerji yatırımlarına toplam 130 milyar dolar ayırmak zorunda ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da bu tespiti doğruluyor. Bu gelişme zorunluluğunu ve iklim değişikliklerini düşünerek yenilenebilir enerjinin gözdesi, uzun vadeli getirisi yüksek rüzgâr enerjisi pazarı için bugünden atılmalı. WindTech İstanbul Rüzgâr Enerjisi ve Teknolojileri Fuar ı bu noktada konusunda uzman profesyonelleri, sanayici ve üreticileri, yatırımcıları buluşturan bir platform işlevi görecek.

www.yenienerji.info

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR