Fuar Adı : SODEX ANKARA 2011

Konusu : Doğal Gaz, Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Jeotermal ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı

Tarihi : 10 - 13 Mart 2011

Fuar Alanı : Anfa Altınpark Fuar Merkezi

 

Sodex Başkent de!

Uzun süredir beklenen Sodex Ankara Fuarı, 10-13 Mart 2011 tarihlerinde Anfa Altınpark Fuar Merkezi nde düzenlenecektir.

 

Ankara nın nüfusu 4.6 milyondur. Lokasyon olarak Ankara, Kayseri (1.2 milyon), Eskişehir (0.8 milyon) ve Konya (2 milyon) gibi önemli pazarlara yakındır. Ankara ya 1-2 saatte ulaşabilen diğer 15 kentin nüfusu (Afyon 0.7 milyon, Aksaray 0.4 milyon, Bartın 0.2 milyon, Bolu 0.3 milyon, Çankırı 0.2 milyon, Çorum 0.6 milyon, Düzce 0.3 milyon, Karabük 0.2 milyon, Kırıkkale 0.3 milyon, Kırşehir 0.2 milyon, Nevşehir 0.3 milyon, Niğde 0.3 milyon, Sakarya 0.9 milyon, Yozgat 0.5 milyon ve Zonguldak 0.6 milyon) toplamı yaklaşık 6 milyondur. Toplam 14.6 milyon nufüsluk potansiyel 1-2 saatlik kara yolculuğuyla Sodex Ankara Fuarı na ulaşabilecektir. Bu rakam Avrupa nın bir çok ülkesinin nüfusundan daha fazladır. THY markası olan Anadolujet in merkezinin Ankara da olması, özel havayolu şirketlerinin de uçuşlarının bulunması havayolu ile Ankara ya ulaşmanın maliyetini oldukça düşürmektedir. Ankara ya ulaşımın ucuz ve rahat olması Sodex Ankara Fuarı na diğer illerden gelecek ziyaretçilerimize de büyük kolaylık sağlayacaktır.

 

Çevresiyle büyüyen, gelişen pazar... Ankara!

Ankara Türkiye Cumhuriyeti nin başkenti olması sebebiyle kamu kurumlarına ev sahipliği yapmaktadır. Bununla birlikte büyük inşaat şirketlerinin, enerji firmalarının, turizm yatırımcılarının yönetim merkezleri de Ankara da yer almaktadır.

 

TOKİ, DSİ, Türk Telekom, Kuvvet Komutanlıklarının ilgili birimleri, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birimleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı birimleri gibi sektörümüzle birlikte çalışan kurumların merkezlerinin Ankara da bulunması çok önemli bir iş potansiyeli yaratmaktadır.

www.hmsf.com/ankarasodex/index.asp

Aralık 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR