Türkiyede ilk defa yapılacak olan Yenilenebilir Enerji Kaynakları Teknoloji Eğitim Semineri 24-26 Mart 2011 tarihleri arasında Antalya`da gerçekleştirilecek.

 

Komite Başkanı Kayhan KALELİOĞLU seminerle ilgili yazılı açıklamasında bu bilgilere yer verdi:

 

"Sürekliliği olan eğitimlerimizin amacı; üzerinde yaşadığımız dünyada kullanabileceğimiz fosil enerji kaynaklarının gün geçtikçe tükenmesi ile ortaya çıkan enerji gereksiniminin karşılanması için kullanılabilecek yenilenebilir ve doğa dostu enerji kaynaklarının ülkemiz ve dünya için önemini, doğru kullanımının bilincini oluşturmaktır. Bildiğiniz gibi, Nükleer Enerjinin Japonya depreminde yarattığı olumsuzluklar Dünyanın gündemindedir.

 

Eğitim, teknik konuların yanı sıra Türkiye`de Yenilenebilir Enerji Yatırımları ile ilgili karşılaşılan problemleri, projelerin hukuki ve çevresel boyutlarını, yatırımcıların yasal süreçler için izlemesi gereken yolları, yatırım öncesi ve yatırım esnasında uygulayacağı stratejik yaklaşımları irdeleyen ve yatırımcıları bu konularda bilgilendiren bir eğitim semineri olacaktır.

 

Bu seminerin sonucunda Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının eğitim alan uzman kişiler tarafından yönlendirileceğine inanıyoruz. Geleceğin Yenilenebilir Enerji Yatırımcılarını ve bu yatırımları yönlendirecek uzmanları aramızda görme talebimizi bilgilerinize sunarız.

 

Konuya duyacağınız ilgi için şimdiden teşekkür eder, eğitimin ilk günü olan 26 Mart Perşembe günü saat 09:00da Antalya Kemer-Majesty Hotel eğitim salonunda tüm yenilenebilir enerji dostlarına duyurulması adına katılımınızı bekleriz.

Saygılarımla,

Komite Başkanı

Kayhan KALELİOĞLU

Biyogaz Derneği Bşk.Yrd

Rüzgar Birliği Üyesi

BEM eğitim platformu kurucusu

YEKTEM eğitim platformu kurucusu

 

www.turizmhaberleri.com

23.03.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR