AKPM Başkanı Çavuşoğlu: Alanya ekonomisinde önemli gelişmeler yaşanıyor

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı (AKPM) Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya ekonomisinde önemli gelişmeler olduğunu söyledi. Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya`nın Alanya ilçesinde Halil Okur`a ait ısıtma ve soğutma sistemleri satışı yapılan iş yerinin açılışını yaptı.

 

İş yerinin açılışında hemşehrileri ve dostlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Çavuşoğlu, Alanya`nın her geçen gün güzelleştiğini belirtti.

 

Alanya`nın, turizm, ticaret ve tarımda önemli gelişmeler kaydettiğini dile getiren Çavuşoğlu, Organize Sanayi Bölgesi`nin de (OSB) prosedürleri tamamlandıktan kısa süre sonra yapılacağını bildirdi.

 

Japonya`da yaşanan deprem ve tsunami felaketine de değinen Çavuşoğlu, Japon halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Japonya`da yaşanan afet sonrası dünyada insanların ALTERNATİF ENERJİ arayışına girdiğine dikkat çeken Çavuşoğlu, yenilenebilir enerji konusunda teknolojik gelişmelerin önemine işaret etti.

 

Açılış törenine Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

AKPM Başkanı Çavuşoğlu, açılışın ardından sahil kenarında bulunan ve bir süre önce yanan Mustafa Kamburoğlu`na işyerine geçmiş olsun ziyaretine bulundu.

(CİHAN) 26 Mart 2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR