Turhal’da erozyonla mücadele

TEMA Vakfı Turhal İlçe Temsilciliğince, Turhal Cengiz Topel ilköğretim Okulu öğrencilerine “Erozyon, Çevre, Su ve Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji” konulu bilgilendirme çalışması yapılıyor.

 

Turhal TEMA Gönüllü Sorumlusu ve Tokat TEMA Mezunlar Teşkilatı Başkanı Burcu Uygur, her yıl ilçe genelinde gerçekleştirdiği ‘Erozyon ve Çevre Koruma Bilinci’ konulu eğitim çalışmalarına ‘Erozyonla Mücadele Haftası’nda başladı.

 

Hafta boyunca, Turhal Cengiz Topel ilköğretim Okulu öğrencilerinin tamamına “Erozyon, Çevre, Su ve Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji” konulu bilgilendirme çalışması yapılacak.

 

Turhal TEMA Gönüllü Sorumlusu ve Tokat TEMA Mezunlar Teşkilatı Başkanı Burcu Uygur, “Turhal Yavru TEMA Sorumlumuz İlhan Şahin hocamızın da görev yaptığı Cengiz Topel İlköğretim Okulu ilçemizin en aktif Yavru TEMA Kulübü’ne sahip olan okul. Her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim çalışmalarına Erozyon’la Mücadele Haftası kapsamında en aktif okulumuzdan başlamak istedik. Hafta boyunca 26 sınıf ve 700 öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyoruz. Okullarda çalışma yapmamıza olanak tanıyan başta kaymakamımız Mehmet Ünlü’ye, Milli Eğitim müdürümüz Mehmet Yıldız’a, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Faruk Yıldız’a ve Turhal Yavru TEMA Sorumlumuz İlhan Şahin’e teşekkürler. Çevre Koruma bilinciyle yetişmiş yavrularımızın sayesinde Türkiye çöl olmayacak” dedi.

http://yurthaber.mynet.com

25.11.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR