IF 2012 Uluslararası Tasarım Ödülü’nü Logitech K750 Solar Klavye aldı

Logitech’in güneş enerjisi ile çalışan çevre dostu kablosuz solar klavyesi Logitech Wireless Solar Keyboard K750, IF Uluslararası Tasarım Ödülü’nü almaya hak kazandı.

 

Yaklaşık 3.000 başvurunun yapıldığı “Bilgisayarlar Kategorisi”nde ödülü Kablosuz Solar Klavye K750 ile Logitech kazandı. Firmanın tarafımıza ulaştırdığı bülten şu şekilde:

 

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Küçükkoyuncu, Logitech Wireless Solar Keyboard K750’nin kazandığı Uluslararası Tasarım Ödülü için: “Logitech olarak insanların her gün kullandıkları teknolojilerden en iyi şekilde faydalanmaları için yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Uluslararası Tasarım Ödülü Logitech’in tasarımdaki üstünlüğünü vurgularken, aynı zamanda da yeniliğe olan bağlılığını ortaya koyuyor” dedi.

 

Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Logitech Wireless Solar Keyboard K750, günışığının olduğu her yerde hatta kapalı mekânlarda bile kendi kendini şarj ediyor ve pil sorunu artık tarih oluyor. Karanlık bir yerde bile en az üç ay şarjı bitmeden çalışan Logitech K750, herhangi bir şarj kablosuna ihtiyaç duymadan, entegre solar paneliyle kendi kendini şarj ediyor. Sadece 7.5 mm kalınlığındaki ince tasarımıyla da dikkat çeken Logitech K750, yuvarlak hatları ve ince bir profili ile oldukça şık. Logitech’in Incurve tuşlarına sahip K750, tuşlarının içbükey tasarımı, yumuşak ve yuvarlatılmış kenarları sayesinde konforlu bir yazma deneyimi sunuyor.

www.pcextra.com.tr

28.11.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR