YİNGLİ SOLAR SEKTÖR PROFESYONELLERİYLE ICCI 2012’DE BİR ARAYA GELİYOR

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2012 - 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında güneş panelleri üreticisi Yingli Solar tarafından düzenlenecek VIP Networking toplantısında güneş enerjisi sektörünün profesyonelleri bir araya gelecek.

 

Dünyada 10 bölgesel ülke ofisinde, 11 bin çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 3GW’tan fazla kurulu parkI ve 2,5 GW üretim kapasitesiyle en büyük PV üreticilerinden olan Yingli Solar, ICCI 2012 kapsamında 25 Nisan 2012 tarihinde, saat 19.30’da WOW Convention Center Yakut Salonu’nda VIP Network Kokteyli düzenleyecek.

 

Yingli Solar Türkiye Genel Müdürü Uğur Kılıç, Yingli Solar olarak 2012 yılı başında Türkiye ofisini açarak faaliyetlerine başladıklarını ve tüketicinin ihtiyacı olan güneş enerjisi projelerini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Yingli Solar’ın İstanbul’da faaliyetlerine başlaması sonrasında sektörün önemli isimleriyle bir araya gelmek amacıyla ICCI 2012 kapsamında VIP Network Kokteyli düzenlediklerini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç şöyle konuştu: “Yingli Solar olarak hedefimiz, uluslararası alandaki bilgi ve tecrübemizi Türkiye’deki şirketlere aktararak pazarı beraber geliştirmek. Kısa vadede 500 KW altı projelere odaklanırken 2013 yılından itibaren hayata geçeceğini öngördüğümüz büyük projeler için hazırlıklarımızı tamamlamayı düşünüyoruz. Bu kapsamda bu yıl başı itibariyle Yingli Solar Türkiye ofisi faaliyetlerine başladı. Bu vesileyle Yingli Solar hem yatırımcı hem kullanıcı hem dağıtımcı hem de proje sahibine direk ulaşma imkanına sahip olacak.”

 

Türkiye’nin yüksek güneş potansiyeli

Uğur Kılıç, ICCI 2012 kapsamında yenilenebilir enerji sektörünün önemli profesyonelleriyle bir araya gelmek amacıyla VIP Networking Kokteyli düzenlediklerini sözlerine ekleyerek, “Türkiye’nin yenilenebilir enerji özellikle güneş enerjisi alanında gidecek daha çok yolu var. Tüm fırsatları değerlendirerek pazarı büyüten aynı zamanda katkı sağlayan projelere imza atmak için Yingli Solar olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. BASIN BÜLTENİ

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )

16 Nisan 2012

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR