MÜSİAD teknolojiye destek verdi

MÜSİAD`ın geleneksel olarak düzenlediği MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve Uluslararası İş Forumu 1993`ten beri yeni projelerin üretilmesine katkı sağlıyor.

 

26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 15`inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan High-Tech Port Projesi de Türkiye`nin ileri teknoloji üreten firmalarını ve hedef pazarları bir araya getiriyor.

 

High-Tech Port Projesi`nin Ankara Hilton Hotel`de düzenlenen tanıtım resepsiyonunda konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Son yıllarda gelişen bilgi teknolojileri, MÜSİAD uluslararası fuarlarının önemli alanlarından biri oldu. Bu sene teknolojiye, özellikle de bilgi teknolojilerine verdiğimiz önemi daha da artırarak High-Tech Port konseptini fuarımız içerisinde farklı bir alanda gerçekleştireceğiz" dedi.

 

İŞ DÜNYASINI BULUŞTURACAK

Türkiye`deki teknoloji devlerini, proje sahiplerini ve yatırımcıları bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirten Olpak, "Onları yurtiçi ve yurtdışından gelen işadamlarıyla buluşturmak istiyoruz. Türkiye de artık eski Türkiye değil. Bugün 10 yıl sonrasını planlayabilen, 50 yıl sonrasını hayal edebilen bir ülke var. MÜSİAD işte tam da bu noktada Türkiye`nin stratejik hedeflerine uyumlu bir şekilde elini taşın altına koymaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

www.sabah.com.tr / ekonomi

18 Haziran 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR