Yingli Solar Türkiye ile Dünya Kupası Heyecanı

Yingli Solar, enerji sektörünü kupa heyecanıyla bir araya getirdi

 

Brezilya 2014 Dünya Kupası`nın ana sponsorlarından Yingli Solar, Türkiye`de enerji sektörünü bir araya getirerek Dünya Kupası heyecanını İstanbul`da yaşattı. İtalya - Uruguay grup maçını iş ortakları ile birlikte dev ekrandan izleyen Yingli Solar ve iş ortakları heyecan dolu anlar geçirdi.

 

Dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 18 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 9 GW`tan fazla kurulu parkı ve 2.5 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren, dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar Brezilya`da devam eden Dünya Kupası heyecanını İstanbul`a taşıdı.

 

Daha yeşil bir Dünya Kupası

Yingli Green Energy Güneydoğu Avrupa Direktörü Dimitrios Bachadakis, Brezilya`daki Arena Pernambuco ve Maracanã Stadyumu`na artık 1 MW`yi aşan Yingli Solar panellerinin güç sağladığını belirtti.

 

"2010 yılında Güney Afrika`dan sonra bu defa futbol tutkusuyla nam salmış bir ülke olan Brezilya`da, bir kez daha FIFA Dünya Kupası`nın sponsoru olduğumuz ve Dünya Kupası tarihindeki ilk karbon salımsız sponsor olduğumuz için gururluyuz. FIFA Dünya Kupası, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği olarak kısa zamanda maksimum sayıda futbol tutkununa ulaşarak solar enerjiyi, sürdürülebilirliğin önemini ve tabii ki markamızı ve misyonlarımızı tanıtma fırsatını sağlıyor.

 

Sn. Bachadakis, "İş ortaklarımızla bir araya gelerek FIFA Dünya Kupası heyecanını paylaşmak bizim için büyük bir zevk; Türkiye`nin, sadece solar enerjinden en üst düzeyde fayda elde edebilecek şekilde güneşle kutsanmış bir ülke olmadığını ayrıca futbol sevgi ve heyecanını paylaştığını da biliyoruz." şeklinde konuştu. (bültenler)

www.haberler.com

07.07.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR