Enerji Zirvesine Güneş Panelleri Damgasını Vuracak

Türkiye Enerji Zirvesi`nde, başta güneş ve rüzgar olmak üzere, yenilenebilir enerji uygulamaları ve gelişmeler öne çıkacak.

 

Gaziantep`te 11-12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 5. Türkiye Enerji Zirvesi`nin ana sponsorluğunu dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar üstlendi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından törenle açılacak olan zirvenin ana oturumuna TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO`su Yao Wen katılacak.

 

5. Türkiye Enerji Zirvesi`nin açılış töreninde Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO`su Yao Wen söz alacak. Açılış töreninde ayrıca TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yer alacak.

 

5. Türkiye Enerji Zirvesi`nin 12 Eylül 2014 tarihindeki "Uluslararası Yatırımcıların Türkiye Enerji Piyasasına Bakışı" konulu, saat 14: 00`de başlayacak panelde Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO`su Dimitrios Bachadakis konuşmacı olarak yer alacak. İstanbul (DHA)

www.haberler.com

05.09.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR