Bor Semineri 24 - 25 Kasım da Ankara EIF 2014 Enerji Kongresi ve Fuarın`da

Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı EIF 2014 etkinliği dahilinde düzenlenecek olan Bor Semineri, Türkiye`de ve Dünya`da Bor Üretimi ve kullanımına ilişkin çok çeşitli konuların tartışılacağı bir platformdur.

 

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Bor Araştırma Enstitüsü ve Eti Maden Genel Müdürlüğü`nün koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan Seminerin amacı, Bor ürün ve teknolojilerinin geniş bir şekilde kullanımını, yeni bor ürünlerinin üretimini ve geliştirilmesini teminen değişik alanlarda kullanıcıların araştırmaları için gerekli bilimsel ortamı sağlamak, bor ve ürünlerini kullanan ve/veya bu alanda araştırma yapan kamu ve özel hukuk tüzel kişileri ile işbirliği yapmak, bilimsel araştırmaları konuşmak, bütün bunların tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmaktır.

 

Ayrıca bu yıl yine, kongre programı kapsamında ikili görüşmeler etkinliği ve fuar alanı olacaktır. Kongre ve Sempozyum kapsamında gerçekleşecek olan fuar etkinliği uluslararası anlamda bölgenin en büyük ve en etkili enerji fuarıdır.

 

Seminer; 24-25 Kasım 2014 tarihlerinde ATO Congresium ANKARA International Convention & Exhibition Centre`degerçekleştirilecektir. Seminere yerli ve yabancı pek çok enerji ve bor üretici ve kullanıcı firması yetkililerinin yansıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak edecektir.

 

Daha detaylı bilgi için : www.boron2014.com

EIF Ana Sayfa için : www.enerjikongresi.com

Eylül 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR