RENSEF FORUM`a davetlisiniz: 45`in üzerinde konuşmacı 11 farklı panelde Güneşten ve Çöpten Elektrik üretimini anlatıyor…

 

30 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı paralelinde düzenlenen RENSEF Forum`un etkinlik programı güncellendi.

 

Antalya, Cam Piramit`te dört gün boyunca sürecek olan fuar kapsamında, Güneş`ten ve atıktan elektrik üretimi, tarımsal sulama sistemleri, enerji verimliliği yönetimi ve finansmanı konularında çeşitli paneller düzenlenecek. Şimdiye kadar kesinleşmiş olan programda 45`ten fazla konuşmacının katılımıyla 11 ayrı panelin bulunduğu RENSEF Forum kapsamında, farklı firmalar ve kurumlar çeşitli konular üzerine sunum gerçekleştirecekler.

 

Fuar günleri süresince GÜNDER, EUROSOLAR Türkiye, GENSED, Biyoenerji Derneği, Solarbaba, TÜMYENDER, SUBİRDER, Antalya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, CSUN, Jinko Solar gibi firma ve kurumlar tarafından düzenlenecek olan etkinliklerde 45`ten fazla alanında uzman konuşmacı yer alacak.

 

45`ten fazla konuşmacı, 8 ayrı kurum ve farklı firmaların organizasyonuyla, 11 panelde yoğun bir içerikle Güneş`ten ve çöpten elektrik üretimini anlatacaklar. Herhalde en çok sorulan soru da niye bu iş bu kadar yavaş başladı? Sorun nerelerde? Nasıl hızlanır? Bizim sulama birliğinin yatırımının maliyeti ne kadar olur? Bizim otele nasıl bir yatırım gerekir? Bu yatırım bizim villaya nasıl olur? Hibeler, destekler var mı? Bankalar bu işi ne zaman öğrenecekler gari? Sizleri tüm bu soruların cevaplarını dinlemeye davet ediyoruz.

Mehmet Dükkancı / Genel Müdür

Agoras Fuarcılık Hizmetleri / www.rensef.org

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR