RENSEF Fuarı, SOLARTR`de Temsil Edildi

RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nın organizatörü Agoras Fuarcılık`tan Genel Müdür Mehmet Dükkancı ve Proje Yöneticisi İsmet Uğurel, Günder tarafından İzmir Swissotel Büyük Efes`te düzenlenen SOLARTR Konferans ve Sergisi`ni ziyaret etti.

 

22-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya`da düzenlenecek olan RENSEF 3. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nın tanıtım çalışmalarına SOLARTR ile başlayan RENSEF Proje Ekibi, tüm sektör paydaşlarını 2015`te Antalya`ya davet etti.

 

19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen SOLARTR Konferans ve Sergisi`nde "Lisanssız güneş Enerjisi Yatırımı”, "Güneş Enerjisine Sektör Bakışı”, "Kalkınmada Güneş Enerjisi”, "Güneş Enerjisinde Ölçüm Test ve Sertifikasyon”, "Lisanslı Güneş Enerjisi Yatırımı” ve daha birçok konuda oturumlar düzenlendi. Güneş enerjisi sektörüne her açıdan yaklaşılan oturumlara sektör firma yetkilileri, bölgesel kamu kuruluşlarının yetkilileri, akademisyenler, yasayıcı ve yürütücü devlet kurumlarının yetkilileri, sektör medya mensupları ve uluslararası pek çok sektör paydaşı, konuşma ve sunumlarıyla katkı verdi.

 

Agoras Fuarcılık`tan Mehmet Dükkancı ve İsmet Uğurel de, üç hafta önce tamamladıkları RENSEF 2. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nın sonuç raporlarını konferans konuşmacıları ve firma yetkilileriyle paylaştı ve kendilerini RENSEF 2015 Fuarı`na katılmaya davet etti. RENSEF 2014 Fuarı`ndan katılımcılarıyla da geçirdikleri fuar deneyimi hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Dükkancı ve İsmet Uğurel, RENSEF 2015 Fuarı için de kendilerinden katılım sözü aldı.

www.rensef.org

21 Kasım 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR